Μεθοδεύσεις για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. καταγγέλλει η ΝΔ

Συνάντηση Χατζηδάκη-Αδωνι με την ΠΟΑΞΙΑ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2018 15:40

ΑΘΗΝΑ

Καταγγελία σχετικά με τα σενάρια για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ., κάνει η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσής της, μετά το τέλος συνάντησης που είχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών (ΠΟΑΞΙΑ) με τους αντιπροέδρους του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη και Αδωνι Γεωργιάδη.

«Η αποχωρούσα κυβέρνηση, δρομολογεί ως φαίνεται έκτακτες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, με σκοπό να αλώσει κομματικά και τη δημόσια τάξη. Σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί εν κρυπτώ και Προεδρικό Διάταγμα για να προχωρήσει σε έκτακτες κρίσεις το προσεχές διάστημα, ενώ γνωρίζει ότι ούτως ή άλλως θα γίνουν τακτικές τον Ιανουάριο του 2019», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως «για τις μεθοδεύσεις αυτές», η ηγεσία της ΠΟΑΞΙΑ ζήτησε και είχε χθες συνάντηση με τους αντιπροέδρους της Νέας Δημοκρατίας. «Οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους της ΠΟΑΞΙΑ ότι η επόμενη κυβέρνηση θα δώσει στην αστυνομία όλες τις δυνατότητες για να επιτελέσει την αποστολή της. Κατέστησαν παράλληλα σαφές, ότι η Νέα Δημοκρατία θα αξιοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει από τη θέση της, προκειμένου η ηγεσία της αστυνομίας να μην καταστεί παράρτημα της Κουμουνδούρου. Σε κάθε δε, περίπτωση, η επόμενη κυβέρνηση θα αξιολογήσει τις κρίσεις και τις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει η Πειραιώς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass