Παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τον θάνατο του Κατσίφα

Θρίλερ με την εξέταση από Ελληνα ιατροδικαστή

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2018 16:44

ΑΘΗΝΑ
Η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας θα ερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, στις Βουλιαράτες Αλβανίας.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων στην Αθήνα στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δημοσιεύματα, καταθέσεις συγγενών του 35χρονου, και η ταυτότητα του θύματος από την οποία προκύπτει ότι έχει ελληνική υπηκοότητα.


Η υπόθεση έρχεται στην Αθήνα λόγω αρμοδιότητας, καθώς αφορά Έλληνα υπήκοο για έγκλημα που έχει τελεστεί στην αλλοδαπή και μάλιστα κακούργημα.
Την ίδια ώρα σε θρίλερ μετατρέπεται η εξέταση της σορού του Κατσίφα, από Ελληνα ιατροδικαστή.
Νωρίτερα, ο ΣΚΑΪ είχε μεταδώσει ότι εγκρίθηκε έπειτα από παρέμβαση του ελληνικού προξενείου το αίτημα της οικογένειας για εξέταση της σορού του 35χρονου ομογενή από Ελληνα ιατροδικαστή. Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Κώστας Γιοβανόπουλος τόνισε πως η οικογένεια του 35χρονου δεν έχει καμία τέτοια σχετική ενημέρωση και πως εξελίξεις αναμένονται έως το απόγευμα. Σύμφωνα με τον Κώστα Γιοβανόπουλο, οι αλβανικές αρχές υποστηρίζουν ότι η νεκροψία νεκροτομή έχει ολοκληρωθεί αλλά η οικογένεια δεν έχει καμία ενημέρωση.
Την ίδια ώρα το αλβανικό κανάλι report TV ανήρτησε βίντεο όπου φαίνεται μια νεκροφόρα έξω από το νεκροτομείο και υποστηρίζει ότι η οικογένεια του Κ. Κατσίφα παρέλαβε μετά από δύο ημέρες την σορό του «εξτρεμιστή» όπως τον αποκαλεί.ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ
Εν τω μεταξύ στη δημοσιότητα δόθηκε φωτογραφία με το όπλο που είχε ο Έλληνας ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με την αλβανική αστυνομία.
Το syri.net έδωσε τη φωτογραφία από το σημείο που έπεσε νεκρός ο Έλληνας ομογενής. Το όπλο του Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι ένα τροποποιημένο καλάσνικοφ, εξοπλισμένο με διόπτρα. Ενα νέο βίντεο - ντοκουμέντο από την στιγμή έναρξης του επεισοδίου στις Βουλιανάτες Αλβανίας, που οδήγησε στον θάνατο τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, δημοσιεύουν αλβανικά ΜΜΕ.
Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με στολή παραλλαγής ο οποίος κατά τα αλβανικά ΜΜΕ είναι ο 35χρονος ομογενής να τρέχει μέσα στο χωριό. Στο χέρι του κρατά ένα όπλο το οποίο μοιάζει να είναι ίδιο με αυτό της εικόνας που έδωσε στη δημοσιότητα το αλβανικό μέσο.
Σύμφωνα με τους Αλβανούς αστυνομικούς από τους πυροβολισμούς του Κ. Κατσίφα υπάρχουν 18 τρύπες από όπλο στα περιπολικά τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass