Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Απ. Κατσιφάρα στη Δυτ. Ελλάδα

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2018 17:15

ΑΘΗΝΑ
Τον νυν περιφερειάρχη και υποψήφιο εκ νέου για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, στηρίζει και επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ως γνωστόν ο Απ. Κατσιφάρας, ανιψιός του Γ. Κατσιφάρα προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και τυγχάνει της στήριξης του Κινήματος Αλλαγής.


Το προανάκρουσμα είχε δώσει και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας από την ΔΕΘ, μιλώντας με θετικά λόγια για τον περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, όπως και για τον περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη – επίσης προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ. Με θερμά λόγια έχει μιλήσει γι’ αμφοτέρους και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
Η επίσημη απόφαση για την στήριξη Κατσιφάρα ελήφθη στις 29/10 στην Πάτρα από την 4η συνεδρίαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του Γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, με κεντρικό θέμα τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Στην σύσκεψη  υπήρξε ευρεία συμφωνία στο πολιτικό σχέδιο της Κεντρικής Επιτροπής  για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και συγκεκριμένα τονίστηκε ότι η αλλαγή του εκλογικού συστήματος με την καθιέρωση της απλής αναλογικής δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ενδυνάμωση της κουλτούρας των συνεργασιών και προωθεί δημοκρατικές και προγραμματικές συγκλίσεις.
Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας επαναβεβαιώθηκε πως οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ προτίθενται να συνεργαστούν στη βάση συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών προτάσεων και κατευθύνσεων με την παράταξη του σημερινού Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass