Ο Κατσίφας πυροβολούσε στον αέρα χωρίς λόγο

Υποστηρίζει η Αλβανική αστυνομία - Αγνωστο πότε θα δοθεί η σορός του

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 16:06

ΑΘΗΝΑ
Ενημέρωση από Αλβανούς ομολόγους του για το τι ακριβώς συνέβη την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, έλαβε τη Δευτέρα Ελληνας αξιωματικός, επικεφαλής του κλιμακίου που επισκέφθηκε τα Τίρανα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Να μάθει τις λεπτομέρειες της επιχείρησης που κατέληξε στο θάνατο του 35χρονου ομογενή.


Οι Αλβανοί φέρονται να είπαν στο ελληνικό κλιμάκιο ότι το περιστατικό δεν προκλήθηκε με αφορμή την ελληνική σημαία που ανέβασε ο Κατσίφας, αλλά επειδή άρχισε να πυροβολεί χωρίς λόγο στον αέρα. Όπως είπαν, έλαβαν τηλεφωνήματα από κατοίκους της περιοχής ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.
Αρχικά, το περιστατικό χειρίστηκε η αστυνομία της περιοχής αλλά όταν εξαφανίστηκε ο 35χρονος ομογενής, κλήθηκαν οι ειδικές δυνάμεις.
Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων διαπίστωσαν, σύμφωνα με τους Αλβανούς, ότι ο Κατσίφας είχε κατευθυνθεί προς το ύψωμα και προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, από την οποία ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός, φέροντας δυο σφαίρες στον θώρακα που προκάλεσαν διαμπερή τραύματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Έλληνας αξιωματικός μπόρεσε να δει τη δικογραφία, αλλά δεν του επετράπη να πάρει αντίγραφο. Όπως υποστήριξαν οι Αλβανοί, τίποτα από όσα έκαναν δεν ήταν παράνομο.
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι σε ερώτημά του πότε θα δοθεί στην οικογένεια η σορός του νεκρού, οι Αλβανοί απάντησαν ότι αυτό αποτελεί αρμοδιότητα του Εισαγγελέα. ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΣΟΡΟ
Εν τω μεταξύ, εννέα ημέρες μετά τον θάνατο του 35χρονου ομογενούς, η σορός του παραμένει στα χέρια των αλβανικών Αρχών, ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία όσον αφορά το χρόνο παράδοσής της στους δικούς του ανθρώπους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταφή του.
Την ίδια ώρα, εξίσου άγνωστο παραμένει πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγεται από τις αρμόδιες αρχές, σχετικά με την υπόθεση. Αυτό επισημαίνει ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκ μέρους της οικογένειας, Αλέξανδρος Λυκουρέζος. «Ομολογώ αυτό για μένα είναι ανεξήγητο και περίεργο το ότι δεν ξέρω πότε θα τελειώσει η έρευνα», τονίζει ο κ. Λυκουρέζος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass