Η Ελένη παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο

Σοκαριστική ομολογία του 19χρονου *Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στην 21χρονη φοιτήτρια - Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά ο Κούγιας

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2018 15:56

ΑΘΗΝΑ

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε στην απολογία του ο 19χρονος Αλβανός, καθώς ανέφερε ότι η Ελένη Τοπαλούδη, αφού την είχαν χτυπήσει, τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο!

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Όπως ισχυρίζεται ο 19χρονος Αλβανός, η νεαρή τούς παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος, αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή. Τα αποσπάσματα της ομολογίας του 19χρονου Αλβανού, όπως προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Μαζί σου», πραγματικά συγκλονίζουν: «Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγουμένη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μού είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μάς παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: "Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε". Τελικά, φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε.

ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ

Οι αλληλοκατηγορίες των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη φαίνεται πως θα συνεχιστούν και ενώπιον του εισαγγελέα. Μπορεί και ο Αλβανός και ο Έλληνας να παραδέχονται το τι έχει συμβεί στην κοπέλα και ότι ήταν μπροστά, ωστόσο κατηγορεί ο ένας τον άλλον για το ποιος τη βίασε, τη χτύπησε και τελικά την πέταξε στα βράχια. Από τη στιγμή που «έσπασαν» οι δύο νεαροί, σε μια προσπάθεια να ελαφρύνουν ο καθένας για τον εαυτό του το κατηγορητήριο, ξεκίνησαν να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος Αλβανός φέρεται να είπε για τον Έλληνα φίλο του ότι «όταν παίρνει τα χάπια για το γυμναστήριο, τρελαίνεται, παθαίνει κρίσεις». Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 21χρονος Έλληνας το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν πολύ ενεργά με τον αθλητισμό και πήγαινε καθημερινά στο γυμναστήριο. Ο συνήγορος υπεράσπισης του Έλληνα κατηγορούμενου στην υπόθεση ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του σήμερα. Μάλιστα, τόνισε ότι ο νεαρός αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία, όμως παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο εξοχικό σπίτι του όταν και η Ελένη ήταν εκεί μαζί με τον Αλβανό φίλο του. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο πρώην φίλος του ήταν εκείνος που έγδυσε τη νεαρή φοιτήτρια και πέταξε τα ρούχα της. Ο πελάτης του υποστηρίζει πως ο 21χρονος δεν γνώριζε καθόλου το θύμα και πως ο 19χρονος Αλβανός είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με την Ελένη.

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την οικογένεια Τοπαλούδη, της 21χρονης Ελένης που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, ζητάει να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του, ο Αλέξης Κούγιας θα ζητήσει από την τακτική ανακρίτρια Ρόδου να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος «που η λιμενική αρχή παρέλειψε να διενεργήσει”. Επίσης, θα ζητήσει να γίνει κατ’ αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων. Να βρεθούν δηλαδή πρόσωπο με πρόσωπο οι νεαροί και να περιγράψουν τι συνέβη, τη μέρα που η άτυχη Ελένη άφησε την τελευταία πνοή της. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια “σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αειμνήστου θύματος».

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ

Σπαραγμός στην κηδεία της άτυχης 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η σορός της οποίας έφθασε χθες στο Διδυμότειχο και αφού πήγαν για λίγο το φέρετρο στο σπίτι της οικογένειας Τοπαλούδη, ξεκίνησε η νεκρική πομπή προς την εκκλησία. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στην τελευταία της κατοικία υπό τους ήχους της μπάντας του δήμου Διδυμοτείχου. Στο πλευρό της οικογένειας η οποία ζει το δικό της δράμα η τοπική κοινωνία του Διδυμότειχου. Φίλοι της κοπέλας και των γονιών τους, την αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια. Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της θέλησε να την ντύσει νύφη σε αυτό το τελευταίο ταξίδι της. Ακόμα, στο πλευρό της οικογένειας πλήθος κόσμου που γνώριζε το «γελαστό κορίτσι» όπως λέγανε όλοι. Μάλιστα, στο Διδυμότειχο έφτασε ακόμα και λεωφορείο από το χωριό της μητέρας της στις Σέρρες, προκειμένου γνωστοί της Ελένης να παραστούν στην κηδεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass