Εκτός ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουίκ

Κοτζιάς: Πεθαμένος πολιτικά ο Καμμένος - Τι απαντά το κόμμα

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 16:01

ΑΘΗΝΑ

Εκτός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι ο Τέρενς Κούικ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Ο κ. Τοσουνίδης ανέφερε στο Kontra Channel ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Εθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων» είπε, προσθέτοντας ότι τα υπόλοιπα στελέχη των ΑΝΕΛ αποφάσισαν ομόφωνα να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση σε περίπτωση που φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι ο Τέρενς Κουίκ εδώ και καιρό δεν μετέχει στις συνεδριάσεις των ΑΝΕΛ, ενώ δεν έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος, την Τρίτη.

ΒΕΛΗ ΚΟΤΖΙΑ

Εν τω μεταξύ η τελευταία δήλωση του κ. Καμμένου ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εφόσον έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρωτεργάτη της Συμφωνίας, Νίκου Κοτζιά. Μιλώντας στον RealFm, ο κ. Κοτζιάς είπε ότι ο υπουργός Άμυνας είναι «πεθαμένος πολιτικά». «Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει. Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. Πιστεύει ότι του φταίει η Συμφωνία των Πρεσπών επειδή ο αποσυντονισμός του κόμματός του ξεκίνησε από τη Βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα. Σας θυμίζω ότι η τάση της πτώσης του ήταν πολύχρονη και δεν του φταίνε ούτε οι Πρέσπες, ούτε ο Κοτζιάς. Αλλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται να του φταίει κάποιος για τα λάθη που ο ίδιος έκανε”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτζιάς και πρόσθεσε: «Εγώ όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες, του είπα ο Όμηρος μας έχει διδάξει κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι καλό να τα διδάσκουμε αυτά και στο σχολείο, ότι δηλαδή πρέπει με μεγάλη προσοχή να επιλέγεις τους φίλους σου, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή να επιλέγεις τους εχθρούς σου’. Όπως του είπα δεν κάνει ούτε για φίλος μου, ούτε για εχθρός μου».

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΕΛ

Στον Νίκο Κοτζιά απάντησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω του εκπροσώπου τους, Θεόδωρου Τοσουνίδη, με αφορμή δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών. «Ο ασκόπως περιφερόμενος κ. Κοτζιάς κατορθώνει να ταλαιπωρεί την αισθητική μας και να απομειώνει το όποιο κύρος του έμεινε», σημειώνει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σε ανακοίνωσή του. «Μας κάνει καλό κάθε φορά που εκδηλώνει την εκδικητικότητά του προς εμάς. Του συνιστούμε εγκράτεια και σύνεση», προσθέτει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass