Αυτοκτόνησε αφού καταγγέλθηκε για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2018 15:00

ΑΘΗΝΑ

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 53χρονος άνδρας στην Ελευσίνα, ο οποίος κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης θετής του κόρης.

«Συγγνώμη για όσα έκανα. Θα βάλω τέλος στη ζωή μου» ήταν το τελευταίο μήνυμα του άνδρα, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο κοντά στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 53χρονος ήταν παντρεμένος με μία 35χρονη, η οποία είχε ένα κοριτσάκι 10 ετών από τον πρώτο της γάμο. Μαζί με τον 53χρονο απέκτησαν ακόμη ένα κορίτσι που είναι σήμερα 3 ετών.

Η μητέρα της 10χρονης όμως ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της ασέλγησε πριν από λίγες ημέρες σε βάρος της κόρης της, όταν τα δύο παιδιά της αποκάλυψαν τη φρίκη.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, η ίδια είχε καταλάβει ότι «κάτι κακό συνέβαινε».

Στη συνέχεια, ενημέρωσε το σύζυγό της ότι γνωρίζει για τις αρρωστημένες πράξεις του.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο άνδρας ζήτησε τότε συγγνώμη και την παρακάλεσε να μην τον καταγγείλει στην Αστυνομία, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Εάν με καταγγείλεις στην Αστυνομία, θα αυτοκτονήσω.

Η μητέρα, ωστόσο πήγε το βράδυ του Σαββάτου (15/12) στο Αστυνομικό Τμήμα της Ελευσίνας και κατήγγειλε την ασέλγεια σε βάρος της κόρης της.

Από εκείνη την ώρα τα ίχνη του 53χρονου χάθηκαν. Ωστόσο, σήμερα το πρωί έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου της, στο οποίο έγραφε:

«Σου ζητώ συγγνώμη για όσα έκανα. Ξέρω ότι με κατήγγειλες στην Αστυνομία», προειδοποιώντας την ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Στις 09:50 το πρωί της Κυριακής (16/15) περαστικοί τον βρήκαν νεκρό σε εγκαταλελειμμένο κτήριο και ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία.

Η ανήλικη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass