Τρεις Λαρισαίοι στη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

* Παραμένει γραμματέας ο Αυγενάκης, πρώτος στη λίστα της Ευρωβουλής ο Μεϊμαράκης

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2018 15:15

Τρεις Λαρισαίοι εκλέχθηκαν στη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, εκλογές με τις οποίες ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες του 12ου Συνεδρίου της ΝΔ.

Με τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, κλείνοντας την ομιλία του να ανακοινώνει επίσημα ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα οδηγήσει τη ΝΔ στη μάχη των ευρωεκλογών και πως θα προτείνει στα όργανα του κόμματος

την παραμονή του Λευτέρη Αυγενάκη στη θέση του γραμματέα της ΝΔ. «Σήμερα εκλέγουμε με ανοικτές διαδικασίες τη νέα Πολιτική Επιτροπή», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Και θα εισηγηθώ ο Λευτέρης Αυγενάκης να παραμείνει στη θέση του γραμματέα για να μας οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές του 2019», όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οπως τόνισε στις αρχές του 2019, από τις 10 Ιανουαρίου θα αρχίσει να ανακοινώνει τα ονόματα για τα ψηφοδέλτια των εκλογών και των ευρωεκλογών, όπως εξήγησε με ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων στελεχών που θα δείχνουν προς το μέλλον και θα πιστοποιούν και την ανανέωση του κόμματος.

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

* Η ΝΔ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για την ανάδειξη της νέας πολιτικής επιτροπής. Η ψηφοφορία διεξήχθη σε 25 εκλογικά τμήματα, στο σύνολο των οποίων η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε ομαλά. Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ξεκίνησε η διαλογή των ψήφων: Εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο: 2.797, Ψήφισαν:1.855 και βρέθηκαν λευκά:2 , άκυρα:19 και έγκυρα ψηφοδέλτια:1.834.

Οι τρεις Λαρισαίοι που αναδείχθηκαν στη νέα Πολιτική Επιτροπή είναι παράλληλα και μέλη της ΝΟΔΕ Λάρισας. Με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνο να διευκρινίζει στην "ΕτΔ" πως "ο νομός Λάρισας υπήρξε ο μοναδικός νομός της περιφέρειας που εξέλεξε τρία μέλη στην Πολιτική Επιτροπή". Αναλυτικότερα, πρώτος, μεταξύ των Λαρισαίων, αναδείχθηκε ο (πρώην υπάλληλος του ΙΚΑ και νυν) και αγρότης Κων. Νινίκας (130 ψήφοι), δεύτερος ο ιδιοκτήτης ξενόγλωσσου φροντιστηρίου Ηρ. Γερογιώκας (127 ψήφοι) και τρίτος αναδείχθηκε ο απόστρατος, Χάρης Τσιλιάκος (123 ψήφοι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass