Αύριο η κηδεία του Δημ. Σιούφα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΣΘΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2019 15:08

Αύριο Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι στον Ι. Ν. Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτη θα γίνει η εξόδιος ακολουθία και στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η ταφή του Καρδιτσιώτη πρώην υπουργού και προέδρου της Βουλής Δημ. Σιούφα που έφυγε προχθές από τη ζωή.

Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν και εκφράζει την παράκληση αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές σε ευαγή ιδρύματα και σκοπούς.

ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Στο μεταξύ την καθοριστική συμβολή του Δημήτρη Σιούφα ως υπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην ένταξη των δημοσιογράφων των Περιφερειακών Ενώσεων (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και ΕΣΗΕΠΗΝ), στο πρώην ταμείο ΤΣΠΕΑΘ, σημερινή διεύθυνση του ΕΤΑΠ ΜΜΕ στον ΕΦΚΑ αναγνωρίζει η διοίκηση της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδος και Ευβοίας.

Σε σχετική ανακοίνωσή του με αφορμή τον θάνατο του Θεσσαλού πολιτικού και εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του, το ΔΣ της Ένωσης επισημαίνει πως «η απόφασή του αυτή θωράκισε όλους τους δημοσιογράφους της Περιφέρειας και διαφύλαξε το επάγγελμα για πολλά χρόνια, από επιτήδειους και «αλεξιπτωτιστές». Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Θα μνημονεύεται πάντα από όλους μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass