«Θέμα συνείδησης και όχι κομματικής πειθαρχίας η ψήφος για Πρέσπες»

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2019 15:54
Δε μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν άνθρωποι στο Κίνημα Αλλαγής που θα βάλουν πάνω από τη μεγάλη εικόνα την ιδεολογία τους, δήλωσε η κ. Γεννηματά Δε μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν άνθρωποι στο Κίνημα Αλλαγής που θα βάλουν πάνω από τη μεγάλη εικόνα την ιδεολογία τους, δήλωσε η κ. Γεννηματά

ΑΘΗΝΑ

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά μία μέρα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Εκεί η κα. Γεννηματά μίλησε για το τι θα πράξει σε περίπτωση που βουλευτές του ΚΙΝΑΛ υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας ωστόσο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας αλλά ζήτημα συνείδησης». Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν κάποιοι δεν πράξουν όπως θα ήθελε η κα. Γεννηματά απάντησε ότι «προφανώς και θα υπάρξουν κυρώσεις». Μάλιστα έκανε και ειδική αναφορά στον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος αναμένεται να στηρίξει τη συμφωνία. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να πράξει όπως επιθυμώ εγώ». «Είναι σεβαστές οι διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά όταν φθάνει η κρίσιμη ώρα κανείς δεν πρέπει να πληγώσει την παράταξη, εγώ θα τη διαφυλάξω» επανέλαβε. «Υπάρχει το πλαίσιο, η πολιτική ενότητα χτίζεται από τη στάση του καθενός, δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας, αλλά προφανώς θα υπάρχουν συνέπειες» ξεκαθάρισε. «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν άνθρωποι στο Κίνημα Αλλαγής που θα βάλουν πάνω από τη μεγάλη εικόνα την ιδεολογία τους, έρχεται η ώρα που όλοι θα πρέπει να βάλουν προτεραιότητες» ενίσχυσε το μήνυμά της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass