ΝΔ: Δεν ψηφίζουμε Σημίτη ή Βενιζέλο για ΠτΔ

Θα προτείνουμε προοδευτικό υποψήφιο, λέει το ΚΙΝΑΛ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2019 15:53

ΑΘΗΝΑ

Τη θέση ότι το ΚΙΝΑΛ θα προτείνει προοδευτικό υποψήφιο από το χώρο της Κεντροαριστεράς για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, επανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες.

«Έφτασε η ώρα να έχουμε Πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρο. Και θα έχουμε την πρότασή μας», επισήμαναν, σχολιάζοντας έτσι τη σχετική αναφορά του πρωθυπουργού πως η ΝΔ έχει συμφωνήσει δήθεν με το Κίνημα Αλλαγής να προτείνει στέλεχός του για τη Προεδρία της Δημοκρατίας. «Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος θέλει να λέει ότι είναι κεντροαριστερός, να στηρίξει την πρότασή μας». Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισαν απαράδεκτη την εμπλοκή από τον Αλέξη Τσίπρα του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας στην πολιτική αντιπαράθεση. «Ο κ. Τσίπρας, με τον τρόπο αυτό, στηρίζει τη δεξιά συνιστώσα που τον έφερε στην εξουσία», είπαν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει για μία δεύτερη θητεία τον Προκόπη Παυλόπουλο. *Να σημειωθεί οτι η Μαρία Σπυράκη διάψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο ή τον Κώστα Σημίτη για πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε συνεννόηση με την Νέα Δημοκρατία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass