Θρίλερ με τους 4 αγνοούμενους στην Κρήτη

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2019 18:02

ΑΘΗΝΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που αγνοούνται από τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην περιοχή του Γεροπόταμου, στην Μεσσαρά Κρήτης.

Αδύνατο να φτάσουν στην κοίτη του ποταμού Γεροποτάμου και να κάνουν έρευνες είναι οι αρχές, σύμφωνα με το Διοικητή των Π.Υ Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, ο οποίος δήλωσε: «Η δύναμη της Πυροσβεστικής αυξήθηκε σε 50 άτομα, ψάχνουμε δεξιά και αριστερά στο ποτάμι, στην κοίτη όμως δεν μπορούμε να μπούμε γιατί το νερό αυτή τη στιγμή φτάνει το ενάμιση μέτρο ύψος».

Στη μεγάλη επιχείρηση που έχει στηθεί, έχει επιστρατευτεί κι ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, μια βάρκα και ένα drone της 3ης ΕΜΑΚ.

Μάλιστα το drone, όπως τόνισε ο κ. Λαγουδάκης, με το πρώτο φως της ημέρας άρχισε να σκανάρει όλο τον ποταμό, ενώ πεζοί συμμετέχουν και Εθελοντές Σαμαρείτες, που μαζί με δυνάμεις της Αστυνομίας, πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ, ψάχνουν ίχνη του οχήματος, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Η επιχείρηση ξεκίνησε όταν η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από πολίτη ότι παρασύρεται από τα νερά στην περιοχή των Μοιρών, στη συγκεκριμένη διάβαση.

Ο δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης διευκρίνισε ότι «πρόκειται για ένα δύσκολο σημείο», ενώ ευχήθηκε η επιχείρηση να έχει θετική εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr όλα ξεκίνησαν στη μία τα ξημερώματα όταν μία γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση και τους ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή, χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχουν εντοπίσει το παραμικρό.

Η 30χρονη κάλεσε από το κινητό της την Άμεση Δράση και με τρεμάμενη φωνή τους είπε «τρέξτε γιατί πνιγόμαστε».

Τα σωστικά συνεργεία έχουν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου ωστόσο η πυκνή βλάστης, που υπάρχει κατά μήκος του ποταμού δυσχεραίνει τις έρευνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass