Αγριος καυγάς αθλητικογράφων στην ΕΡΤ

Ξεκίνησε ως χαλαρή συζήτηση για παλιές διαφωνίες...

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2019 15:37

ΑΘΗΝΑ

Σε άγριο καβγά εξελίχθηκε μια συζήτηση μεταξύ δύο δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, εντός του ραδιομέγαρου της Αγίας Παρασκευής.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τις απογευματινές ώρες στο ραδιομέγαρο, όταν δημοσιογράφοι που φέρεται να είχαν παλιές διαφωνίες, ξεκίνησαν μια συζήτηση αρχικά σε ήπιους τόνους. Ωστόσο τα αίματα «άναψαν» όταν ο ένας δημοσιογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, και τον χτύπησε με μπουνιές. Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό καθώς οι δύο άνδρες θα μεταφερθούν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για άσκηση μηνύσεων.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΡΤ

Σε γραπτή ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας. Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν στον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass