ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ DNA:

Η 35χρονη είναι η μητέρα του νεκρού μωρού

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 16:13

ΑΘΗΝΑ

Μητέρα του μωρού που βρέθηκε νεκρό σε σακούλα, κοντά σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο είναι η 35χρονη που νοσηλευόταν φρουρούμενη στο νοσοκομείο του Ρίου, σύμφωνα με τα αποτέλεσμα του DNA.

Σύμφωνα με το tempo24.news, τα αποτελέσματα του DNA έγιναν πριν από λίγη ώρα γνωστά στην αστυνομία και έδειξαν πως η 35χρονη είναι η μητέρα του νεκρού μωρού. Η 35χρονη πήγε με αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ακόμα. Το μωρό βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο. Στην 35χρονη ασκήθηκε ποινική δίωξη, ωστόσο προς το παρόν δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφού αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις. Σε αυτές θα αποσαφηνιστεί αν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή αν ο θάνατος προέκυψε από το ότι βρέθηκε στον κάδο. Σημειώνεται πως η 35χρονη γυναίκα αρνούνταν πως πέταξε εκείνη το μωρό στα σκουπίδια, ωστόσο οι απαντήσεις δεν ήταν πειστικές σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Πειστική δεν ήταν ούτε η τελευταία ανάρτηση της 35χρονης στο Facebook, καθώς στο προφίλ της συχνά αναρτούσε φωτογραφίες με μωρά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass