Θα επιμένω να ενώνω όσο ο Τσίπρας διχάζει

Τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην Κρήτη

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 15:49

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί από χθες και ολοκληρώνεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο σταθμό το Ηράκλειο.

Όσο ο κ. Τσίπρας επιμένει να διχάζει, τόσο εγώ θα επιμένω να ενώνω και να μιλάω για το μέλλον, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό.

«Δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Όσο αυτός επιμένει να διχάζει, τόσο εγώ θα επιμένω να ενώνω και να μιλάω για το μέλλον της χώρας μας. Αυτό, εξάλλου, είναι που σήμερα ενδιαφέρει τους Έλληνες πολίτες. Θα αξιοποιήσουμε πλήρως την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές να παρουσιάσουμε τη θετική μας πρόταση για μια φωτεινή, για μια αισιόδοξη Ελλάδα», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στο βασικό δίλημμα των εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είναι «μεγάλη πολιτική αλλαγή ή διατήρηση της πολιτικής στασιμότητας. Η πολιτική αλλαγή την οποία οραματίζεται η Νέα Δημοκρατία, είναι μια πολιτική αλλαγή που αφορά όλους τους Έλληνες. Είναι μια πολιτική αλλαγή με την οποία θα γίνει πράξη η πολιτική μας για χαμηλότερους φόρους, για περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ασφάλεια, για καλή δημόσια παιδεία, για καλή δημόσια υγεία. Και αυτό το μήνυμα είμαι σίγουρος ότι είναι ένα μήνυμα το οποίο θα βρει μεγάλη ανταπόκριση ειδικά εδώ στην Κρήτη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στο κέντρο του Ηρακλείου και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη ήταν το Ρέθυμνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass