EΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ * ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διώκεται για αποπλάνηση 14χρονης που αυτοκτόνησε

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 15:01

ΑΘΗΝΑ
Διωξη σε βάρος του 42χρονου που σχετιζόταν με την 14χρονη που αυτοκτόνησε στο Μοσχάτο για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα άσκησε ο εισαγγελέας.

Οι κατηγορίες είναι:
-Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών
-κατάχρηση σε ασέλγεια
-πορνογραφία ανηλίκων
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα η Αστυνομία συνδέει την αυτοκτονία της 14χονης με τις καταγγελίες του πατέρας της εις βάρος ενός 42χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου.
Ο 42χρονος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την ανήλικη κοπέλα. Η σχέση αυτή έγινε γνωστή στον πατριό της ο οποίος προχθές προχώρησε στις σχετικές καταγγελίας στις Αρχές, με συνέπεια να συλληφθεί και να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του άνδρα με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού. Μάλιστα χθες ήταν προγραμματισμένο να περάσει Αυτόφωρο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ ο 42χρονος, διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου και στο παρελθόν είχε αποπλανήσει ανήλικη φίλη της 14χρονης.
Η 14χρονη προφανώς βρέθηκε σε ένα απίστευτο αδιέξοδο και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τσέπη της βρέθηκε σημείωμα που απευθυνόταν στον 42χρονο στο οποίο αποκαλύπτεται πόσο ανυποψίαστη ήταν για τις προθέσεις του.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της που σε κατάσταση σοκ δεν άντεξαν και διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία της 14χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι διατηρούσε ερωτική σχέση με 42χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, παντρεμένο με παιδί, εν άγνοια της μητέρας και του πατριού της. Ομως η σχέση αυτή ήταν εν γνώσει του φιλικού περιβάλλοντος του παιδιού.
Όταν πριν από λίγες ημέρες εκείνοι το έμαθαν την πίεσαν να διακόψει και κατήγγειλαν τον 42χρονο στην αστυνομία για αποπλάνηση ανήλικης. Ο 42χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ενώ παράλληλα του απαγόρευσαν την επικοινωνία με τη μαθήτρια.
Εκείνη όμως φαίνεται πως δεν διέκοψε και πρόσφατα τους είδε ο πατριός της στο κατάστημα του 42χρονου, όπου εκεί τους βρήκαν να ερωτοτροπούν.
Όπως ήταν αναμενόμενο έγινε καβγάς και οι γονείς απείλησαν τον 42χρονο ενώ απαγόρευσαν και στο παιδί κάθε επαφή μαζί του.

ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ
«Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες του ο 42χρονος.
Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως η κόρη του συγκεκριμένου άνδρα φέρεται να ήταν συμμαθήτρια με τη 14χρονη.
Η 14χρονη φαίνεται ότι επηρεάστηκε έντονα από την κατάσταση και σε μια στιγμή ιδιαίτερης φόρτισης, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, επάνω της βρέθηκε σημείωμα, το οποίο αναφέρεται «στη μεγάλη της αγάπη, τον Δ.».
Για τον απεγκλωβισμό της σορού της 14χρονης, επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με οχήματα, ενώ οι γονείς του κοριτσιού, βρίσκονται στον «Ευαγγελισμό» σε κατάσταση σοκ.
Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Οπως είπαν, είδαν την κοπέλα να ασχολείται αρκετά με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα, ένας νεαρός που ήταν φίλος της, έτρεξε προς το σημείο, ζήτησε να μιλήσει με τις Αρχές, πλησίασε τους αστυνομικούς και τους ανέφερε: «Τι έγινε; Η κοπέλα μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass