Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αχταρμάς το κόμμα Βαρουφάκη

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2019 18:06

ΑΘΗΝΑ

Βέλη κατά του Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντας «αχταρμά» το κόμμα του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Οταν κλήθηκε να σχολιάσει το ποσοστό του MεΡΑ25 στις ευρωεκλογές, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε: «Το συγκεκριμένο κόμμα είναι αχταρμάς. Είναι ένα Ποτάμι στη χειρότερη μορφή του. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Ο επικεφαλής είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και έχει μερικούς πρωτοκλασάτους που είναι κατά. Πραγματικά δεν έχει γραμμή σε σχέση με κορυφαία ζητήματα. Γιατί όταν σε κορυφαίο ζήτημα όπως είναι η Συμφωνία των Πρεσπών που είσαι υπέρ, εμείς είμαστε κατά, δέχονται να μπαίνουν υποψήφιοι στην πρώτη γραμμή ενώ έχουν άλλη άποψη καταλαβαίνουμε ότι το κίνητρο δεν είναι ούτε πολιτικό ούτε αξιακό, είναι άλλου επιπέδου».

Η κ. Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε για μία ακόμη φορά και στην κυβέρνηση, αναφορικά με τη Δικαιοσύνη.

«Υπάρχει μία ακραία παρέμβαση από την κυβέρνηση στη Δικαιοσύνη. Δεν είναι πρωτοφανές το φαινόμενο αλλά είναι σε πρωτοφανή ξετσιπωσιά. O βίος και η πολιτεία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, της κ. Δημητρίου, είναι αδιανόητος. Τέτοια εξυπηρέτηση της κυβέρνησης από εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ακόμα και σε υποθέσεις σοβαρές όπως το Μάτι, ανθρωποκτονίες δηλαδή, να παρεμβαίνει η εισαγγελέας για να πέσει στα μαλακά η κυβέρνηση και η Δούρου, (είναι) αδιανόητο. Αδιανόητα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει ποιος είναι ο «Ρασπούτιν», είπε ότι εκτιμά πως πρόκειται για τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Η κα Τουλουπάκη αρχειοθέτησε σε χρόνο dt, πριν εξεταστεί καν, την καταγγελία μας για τη μη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, για απιστία δηλαδή σε βάρος του Δημοσίου η οποία αυτή τη στιγμή έχει ανασυρθεί από άλλο εισαγγελέα. Η κα Τουλουπάκη αρχειοθέτησε σε χρόνο dt, την καταγγελία μας για την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που είναι ένα σκάνδαλο κυβερνητικό. Και αντίθετα φαίνεται ότι έδρασε με ένα τρόπο που εξυπηρετούσε την κυβέρνηση, αντιδικονομικό και παραβιαστικό του κράτους Δικαίου στην υπόθεση της Novartis. Eγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis και πρέπει να διερευνηθεί», δήλωσε ακόμη η κ. Κωνσταντοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass