ΚΥΡ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:

Οι ουρανοξύστες στο Ελληνικό θα κόψουν τα μελτέμια…

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2019 15:11

ΑΘΗΝΑ

Η συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται πως είναι το θέμα που επιλέγει ο πρόεδρος της ελληνικής λύσεις Κυριάκος Βελόπουλος για να κοντράρει την κυβέρνηση από τα Δεξιά.

Ώς εκπρόσωπος της σκληρής δεξιάς και του λαϊκισμού εμφανίστηκε από το βήμα του κοινοβουλίου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος προχθες, στην ομιλία του ως αρχηγός του κόμματός του επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ο κ. Βελόπουλος επιδίωξε να πάρει την θέση που κατείχαν με την πολιτική τους φρασεολογία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πριν φυσικά συγκυβερνήσουν με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αρχικά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό γιατί δεν αφιερώσει αρκετό χρόνο στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και γιατί δεν έθεσε συγκεκριμένες κόκκινες γραμμές στην προκλητικότητα της Τουρκίας.

Αναφερόμενος στην επένδυση του ελληνικού ανέφερε πως το καζίνο που θα δημιουργηθεί θα φτωχοποίηση τους αθηναίους ενώ έφτασε στο σημείο να πει πως οι ουρανοξύστες που θα χτιστούν εντός του Ελληνικού θα κόψουν την κατεύθυνση των μελτεμιών προς τα νότια προάστια. «Το Ελληνικό είναι πολεοδομικό έκτρωμα. Ουρανοξύστες στο παραλιακό μέτωπο να κόβουν τα μελτέμια και σε σεισμογενή περιοχή. Πού πάμε;»

Πιο σκληρός ήταν στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών αφού κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να υπογράψουν πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες για το υπογράφηκε η συμφωνία των Πρεσπών. Από τα Δεξιά βγήκε ο κ. Βελόπουλός και για το θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου «Εμείς για το άσυλο προτείναμε και πολιτοφυλακή να γίνει. Όμως κανείς δεν μιλάει για το παραεμπόριο που κάνουν οι καθηγητές. Σταματήστε τις κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass