Ο Αδωνις αναστέλλει πλειστηριασμό, το ΚΚΕ καταγγέλλει

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2019 16:40

ΑΘΗΝΑ
Μετά από παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη προς την Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανεστάλη πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας οικογένειας στον Μαραθώνα.


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή σχετικό σημερινό δημοσίευμα προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός σταμάτησε.
Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την άμεση ανταπόκρισή της και φυσικά την τράπεζα που ανέστειλε τον πλειστηριασμό».
* Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση της αστυνομίας σε κινητοποίηση εναντίον πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας και όπως αναφέρει σε σχόλιό του «η αστυνομία όχι μόνο προσπάθησε να διαλύσει την κινητοποίηση, αλλά ακόμα και να παρεμποδίσει με τη βία την ίδια την οικογένεια, που έχανε την περιουσία της, να εισέλθει στο συμβολαιογραφείο».
«Η ενέργεια αυτή είναι ακόμη πιο προκλητική, καθώς ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός αφορούσε σε πρώτη κατοικία και μαγαζί λαϊκής οικογένειας, που καταστράφηκε εξαιτίας πυρκαγιάς, στην οποία μάλιστα έχασε τη ζωή του ο πατέρας της οικογένειας» επισημαίνει το ΚΚΕ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass