Ελεύθερος υπό όρους ο οδηγός που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2019 16:25

ΑΘΗΝΑ

Νέο σοκ για τους συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι έμαθαν ότι ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, που σκότωσε και εγκατέλειψε με το αυτοκίνητό του την 67χρονη γυναίκα και τον ενός έτους εγγονό της, είναι ελεύθερος να επιστρέψει στο σπίτι του.

Αν και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 28χρονος οδηγός είναι ο αποκλειστικός υπαίτιος για τον θάνατο γιαγιάς και εγγονού, στις Καμάρες Αιγιαλείας, για ακόμα μια φορά, αποφασίστηκε να μην μπει στη φυλακή. Ο νεαρός δόκιμος αξιωματικός, μετά από νοσηλεία που δεν του επέτρεψε να απολογηθεί μετά το τροχαίο που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας του Ναυτοδικείου, όπου απολογήθηκε για τις κατηγορίες της κακουργηματικής επικίνδυνης οδήγησης (άρθρο 290Α παρ.1 Π.Κ.), στο οποίο απειλείται κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών όταν επέρχεται θάνατος, καθώς επίσης για τα πλημμελήματα της εγκατάλειψης του χώρου του ατυχήματος και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Μετά την απολογία του κατηγορούμενου ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά ελεύθερο τον 28χρονο με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Α.Τ. και της απαγόρευσης οδήγησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass