"Η καλύτερη εταιρεία για ρολά ασφαλείας στην Αθήνα"

Δημοσίευση: 12 Νοε 2019 19:13

Στις μέρες μας, ίσως περισσότερο από ποτέ, μπορούμε να πούμε ότι η ασφάλεια ενός καταστήματος είναι εξίσου σημαντική με τα πράγματα που πουλάει. Πλέον οι ζημιές από μια διάρρηξη ή ληστεία μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλες και συχνά να έχουν ανυπολόγιστο κόστος και να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στη βιωσιμότητα της επιχείρησης και κατ’ επέκταση και στον βιοπορισμό τόσο του ιδιοκτήτη όσο και των υπαλλήλων και συνεργατών της. Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό στις μέρες μας να «προσέχουμε για να έχουμε».

Πρώτο μέλημα, λοιπόν, μιας επιχείρησης, είτε αυτή είναι καινούργια είτε λειτουργεί ήδη για κάποιο καιρό, θα πρέπει να είναι ο θωρακισμός της απέναντι σε «εξωτερικές απειλές». Μπορεί μια ασφάλεια κλοπής να βοηθήσει σε περίπτωση που γίνει κάποια κλοπή αλλά το παν είναι να μην γίνει εξ’ αρχής αυτή η κλοπή, γι’ αυτό και χρειάζονται μέτρα αποτροπής όπως είναι οι συναγερμοί και οι κάμερες. Το πιο σημαντικό όμως μέρος της θωράκισης ή ασφάλειας του καταστήματος δεν είναι άλλο από τα ρολά ασφαλείας.

Τα ρολά ασφαλείας είναι στην ουσία ένα φυσικό εμπόδιο ανάμεσα στο κατάστημα και σε όσους επιβλέπουν τα πράγματα που υπάρχουν στο εσωτερικό του. Ενώ τα άλλα μέτρα ασφαλείας που αναφέραμε έχουν αποτρεπτική δράση αλλά σε ψυχολογικό επίπεδο, τα ρολά ασφαλείας κρατούν έξω τους κλέφτες με τρόπο απτό.

Τα ρολά είναι η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στους κλέφτες και γι’ αυτό η επιλογή τους είναι κάτι που δε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει επιπόλαια, αφού δεν ταιριάζουν όλοι οι τύποι ρολών με όλα τα καταστήματα. Αν λοιπόν θέλετε την καλύτερη δυνατή ασφάλεια για το κατάστημα σας θα πρέπει να συνεργαστείτε με μια καλή επιχείρηση ρολών ασφαλείας και στη περιοχή της Αθήνας, δεν υπάρχει καλύτερη από τη Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε.

Γιατί η Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε ξεχωρίζει από τις άλλες επιχειρήσεις της Αθήνας;

Λόγος 1ος: Τεράστια εμπειρία. Η Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε έχει ιδρυθεί το 1970, πράγμα που σημαίνει ότι έχει περίπου 50 χρόνια παρουσίας στον χώρο. Όπως καταλαβαίνετε, αυτός ο χρόνος είναι τεράστιος για οποιαδήποτε επιχείρηση και σίγουρα δείχνει από μόνος του ότι οι πελάτες της,την εμπιστεύονται απόλυτα και είναι παραπάνω από ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

Επιπλέον, εννοείται ότι με τόσα χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο μπορεί να ανταπεξέλθει επιτυχώς σε όλες τις προκλήσεις και να παρουσιάσει την τέλεια λύση για όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις, δηλαδή μια λύση που θα προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, χωρίς όμως να επηρεάζει τα κέρδη και τη λειτουργία του καταστήματος.

Λόγος 2ος: Προϊόντα άριστης ποιότητας: Όπως είπαμε και πριν, μια επιχείρηση δεν αντέχει για 50 χρόνια στην αγορά αν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της δεν είναι κορυφαίας ποιότητας. Η Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε παρέχει μια τεράστια γκάμα προϊόντων στους πελάτες της τα οποία και είναι όλα προσεκτικά ελεγμένα ενώ φυσικά φέρουν και όλες τις ανάλογες πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας. Στις εγκαταστάσεις έκτασης 1500 τετραγωνικών της επιχείρησης θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα ρολών κάθε κατηγορίας ώστε να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ της επιχείρησης σας και από αισθητική άποψη, αφού η ποιότητα και η ασφάλεια είναι εξασφαλισμένες.

3ος Λόγος: Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό: Όσο άρτια και να είναι τα προϊόντα μιας επιχείρησης δεν είναι τίποτα αν δεν υποστηρίζονται από ικανό ανθρώπινο δυναμικό. Οι εργαζόμενοι στην εταιρία έχουν μεγάλη εμπειρία και είναι άριστα εκπαιδευμένοι στο αντικείμενο τους ενώ η κατάρτιση τους είναι συνεχόμενη ώστε να είναι πάντα ενήμεροι γύρω από τις τελευταίες τάσεις κι εξελίξεις στον χώρο. Οι άνθρωποί της θα είναι δίπλα σας σε όλα τα βήματα της θωράκισης της επιχείρησης σας: θα αναλάβουν να σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή ρολών ενώ μπορούν να αναλάβουν και τη τοποθέτηση, τη συντήρηση και την επισκευή τους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, αν ψάχνετε για την καλύτερη επιχείρηση ρολών ασφαλείας στην Αθήνα, η μόνη επιλογή είναι η Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε.Μπορείτε να βρείτε την τεράστια ποικιλία προϊόντων με ρολά ασφαλείας εδώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass