ΓIA ΠΑΝΟ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ…

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κατά Β. Κόκκαλη

Δημοσίευση: 16 Νοε 2019 15:03

ΑΘΗΝΑ
Την αντίδραση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος, Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος ανέφερε ότι δεν θα σήκωνε πανό με σύνθημα «Refugees Welcome».

Ο βουλευτής του κόμματος, ο οποίος προέρχεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μίλησε σε ενημερωτική εκπομπή στο κανάλι Open για τη δράση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκεί ανέφερε ότι «δεν μπορεί να διαφωνήσει κάποιος με πράξεις αλληλεγγύης με τους πρόσφυγες», όμως σχολίασε ότι ο ίδιος δεν θα σήκωνε το συγκεκριμένο πανό.

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ
Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «δεν χωράνε όσοι/ες δεν θα σήκωναν πανό με σύνθημα Refugees Welcome» και καλεί τον Βασίλη Κόκκαλη να ανασκευάσει «άμεσα και χωρίς αστερίσκους» τις δηλώσεις του. Στην κοινοβουλευτική ομάδα, όπως και στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν χωράνε όσοι/ες δεν θα σήκωναν πανό με σύνθημα Refugees Welcome. Στη μάχη ενάντια στον σκοταδισμό και τον φασισμό, που επιχειρεί να μετονομάσει τους πρόσφυγες «λαθρομετανάστες» και να τους παρουσιάσει ως επικίνδυνους για την κοινωνία, δεν υπάρχει χώρος για μισόλογα. Καλούμε τον κ. Βασίλη Κόκκαλη να ανασκευάσει άμεσα και χωρίς αστερίσκους, κατανοώντας την ανάγκη ύπαρξης ενός κλίματος υποδοχής. Κανέναν δεν τιμά να αντιγράφει και να ενισχύει τις απόψεις των ακροδεξιών της Νέας Δημοκρατίας, καταλήγει η χθεσινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νεολαίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass