«Διαφωνίες βάθους» και αλλαγές στο «Ελλάδα 2021»

ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2019 18:16

ΑΘΗΝΑ

Αλλαγές έγιναν στην επικοινωνιακή ομάδα της Γιάννας Αγγελοπούλου και του Οργανισμού Ελλάδα 2021, λίγο πριν οι εργασίες προετοιμασίας πάρουν μπροστά για τα καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός της επικοινωνιακής ομάδας της επικεφαλής του οργανισμού Ελλάδα 2021 τέθηκαν ο Γιάννης Προβής, ο Φοίβος Καρζής, ο Λευτέρης Κουσούλης και ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

Οι εν λόγω δημοσιογράφοι οι οποίοι βρίσκονταν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Γιάννας Αγγελοπούλου εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάποιοι ακόμη και από την εποχή Εβερτ (Αντώνης Παπαγιαννίδης) έμαθαν για το τέλος της συνεργασίας τους μέσω του προσωπάρχη του Ελλάδα 2021 Μ. Σίμιτσεκ ο οποίος τους μετέφερε το εξής μήνυμα: «Η πρόεδρος θα ήθελε να την διευκολύνετε».

Οι λόγοι της αλλαγής αυτής στο επικοινωνιακό επιτελείο του Οργανισμού δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο, ο Λευτέρης Κουσούλης σε σχόλιό του στο Ποντίκι κάνει λόγο για διαφωνία βάθους για το νόημα των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. «Η διάσταση που έχει προκύψει, όπως με ακρίβεια περιγράφετε, είναι αποτέλεσμα μιας διαφωνίας βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων. Κάτι που ούτε η κυβέρνηση φαίνεται να το κατανοεί», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Τον τομέα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης του Οργανισμού Ελλάδα 2021 αναλαμβάνουν ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας, ο οποίος έχει ενταχθεί στο επικοινωνιακό επιτελείο του οργανισμού εδώ και καιρό και ο οποίος θα αναλάβει τη λειτουργία του ιστοτόπου του Οργανισμού. Επίσης, προσλαμβάνονται, για να στελεχώσουν το τμήμα αυτό, οι δημοσιογράφοι Τάκης Καμπύλης, ως λογογράφος και ο επικοινωνιολόγος Ντίνος Ανδριανόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass