Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του Θ. Νιτσιάκου

20ετίας το μοιραίο αυτοκίνητο που γλίστρησε στον γκρεμό

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2020 15:23

ΑΘΗΝΑ

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει ο αδόκητος θάνατος του Θεόδωρου Νιτσιάκου το βράδυ της Παρασκευής. Ο 76χρονος επιχειρηματίας σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό βάθους 20 μέτρων, στο χωριό Αετομηλίτσα Ιωαννίνων, από όπου καταγόταν. Οι συγχωριανοί και φίλοι του παραμένουν συγκλονισμένοι.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το αυτοκίνητο δεν εξετράπη ακριβώς της πορείας του. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος βρισκόταν με συνοδηγό στο αυτοκίνητο. Όταν κόλλησαν στο χιόνι, ο συνοδηγός κατέβηκε και ο Νιτσιάκος, στην προσπάθειά του να ξεκολλήσει το αυτοκίνητο, γλίστρησε στον γκρεμό. Το όχημα που οδηγούσε ήταν 20ετίας με μικρό μεταξόνιο, που θεωρείται εξαιρετικό παρά τα χρόνια που είχε στην πλάτη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

Το τελευταίο αντίο στον Θεόδωρο Νιτσιάκο είπαν το μεσημέρι της Κυριακής, η σύζυγος, τα παιδιά του οι συγγενείς, οι φίλοι, εκατοντάδες εργαζόμενοι, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στη μία το μεσημέρι, στον ιερό Ναό της Περιβλέπτου στα Ιωάννινα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμου.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του γιου του, που τον αποχαιρέτησε με σπαρακτικά λόγια, λέγοντας: «Αυτό που συνέβη ήταν αβάσταχτα λυπηρό. Ήταν όμως «ευτύχημα» που «έφυγες» με μια γεμάτη ζωή. Καλό παράδεισο, πατέρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass