Σύντομες ειδήσεις από Ελλάδα

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2020 18:10

ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Πιτ μπουλ κατασπάραξε τη νεκρή ιδιοκτήτρια του

ΒΟΛΟΣ

Σοκ προκαλεί το περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στο Βόλο. Σκύλος ράτσας πιτ μπουλ κατασπάραξε την ιδιοκτήτριά του που ήταν νεκρή, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα theNewspaper.gr.

Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε ο σύζυγος της 69χρονης ιδιοκτήτριας. Η 69χρονη γυναίκα, που αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα , πέθανε μέσα στο σπίτι της στα Καλά Νερά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο.

Ο σύζυγός της απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι και μόλις επέστρεψε βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέματα. Η γυναίκα του βρισκόταν στο πάτωμα της κουζίνας και από πάνω της ο σκύλος που την δάγκωνε στο λαιμό και στο πρόσωπο, αλλά και σε άλλα σημεία του κορμιού της. Ο σύζυγος κάλεσε άμεσε το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της. Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, διαπίστωσε αιφνίδιο θάνατο και παρήγγειλε νεκροψία και νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

* * *

Εξηγήσεις για τις κυβερνο-επιθέσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΑΘΗΝΑ

«Να δοθούν άμεσα εξηγήσεις για το τι συνέβη», ζητά ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, σχετικά με τις κυβερνοεπιθέσεις την ευθύνη των οποίων ανέλαβαν Τούρκοι χάκερς. Σχολιάζει ότι «οι κυβερνοεπιθέσεις που δέχτηκαν μαζικά ιστοσελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα, εκθέτουν ανεπανόρθωτα το "Επιτελικό κράτος" της Δεξιάς». Αναφέρει ότι ο υπουργός Επικρατείας κ. Πιερρακάκης και ο διοικητής της ΕΥΠ, «υπαγόμενοι και οι δύο απευθείας στον κ. Μητσοτάκη, άφησαν τη χώρα απροστάτευτη, προκαλώντας στους πολίτες ανασφάλεια για τις κρίσιμες υποδομές της χώρας». Ο κ. Κάτσης σχολιάζει πως «αυτά συμβαίνουν, όταν στην ΕΥΠ διορίζεται Διοικητής χωρίς πτυχίο και η Γενική Δ/νση Κυβερνοασφάλειας στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, είναι ακόμη αστελέχωτη», για να συμπληρώσει: «Τόσο "έτοιμη" ήταν τελικά η Κυβέρνηση Μητσοτάκη;».

 

* * *

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ενας νεκρός και ένας τραυματίας στις γραμμές του τρένου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το πτώμα άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε στις σιδηροδρομικές ράγες, σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το χωριό Γέφυρα, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Κοντά του βρέθηκε τραυματισμένος ένας αλλοδαπός. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια θανάτου του άνδρα, αλλά δεδομένης της εικόνας του πτώματος, εκτιμάται ότι μπορεί να παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία.

Από την Αστυνομία σημειώνεται πως δεν είναι ασύνηθες πρόσφυγες και μετανάστες να κοιμούνται στις σιδηροδρομικές γραμμές, ενδεχομένως ακολουθώντας τες, αναζητώντας την πορεία για τον προορισμό που επιθυμούν να καταλήξουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass