Μπόνους σε εργαζόμενους, δωρεές στο Σύστημα Υγείας

Από την "ΑΒ Βασιλόπουλος" και την "Ελληνικός Χρυσός"

Δημοσίευση: 02 Απρ 2020 18:10

ΑΘΗΝΑ

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος με ανακοίνωση του γνωστοποίησε ότι θα μοιράσει περισσότερα από 3 εκατ.ευρώ στους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ και των αποθηκών.

Με αίσθημα βαθιάς ευγνωμοσύνης, φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» ανά την Ελλάδα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, με ψυχή, δύναμη, ομαδικότητα, φροντίδα και ζήλο.

«Σε όλους εσάς αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλετε, για να μην λείψει τίποτα από τα ελληνικά νοικοκυριά! Αλλά και μια επιβράβευση, που έρχεται αυτονόητα για όλα όσα προσφέρετε».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, ανακοίνωσε ότι «Για όλους τους 13.575 εργαζόμενους, στα καταστήματα και τις αποθήκες – τους δικούς μας ήρωες, θα διαθέσουμε περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωση στους πελάτες μας».

ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Eκτακτο ταμείο αρωγής για την υποστήριξη του υγειονομικού έργου που εκπονεί ο Δήμος Αριστοτέλη και για την ενίσχυση των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα συνέστησε η Ελληνικός Χρυσός.

Οι δράσεις που χρηματοδοτούνται, ύστερα από συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας και με τις διοικήσεις του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, είναι οι εξής:

Δωρεά μιας ψηφιακής φορητής ακτινολογικής μονάδας αξίας 55.000 ευρώ στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, δωρεά 6 φορητών παρακλινικών αναπνευστήρων αξίας 51.300 ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, Αγορά και διάθεση στο υπουργείο Υγείας 1.000 προστατευτικών ασπίδων προσώπου για τα νοσοκομεία ΓΝΧ Πολυγύρου και ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Δωρεά 20.000 ευρώ προς τον ειδικό λογαριασμό που έχει ενεργοποιήσει το υπουργείο Υγείας για την έκτακτη επιχορήγηση του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ).

Δωρεά 10.000 ευρώ προς τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), προκειμένου να διατεθούν για τη στήριξη των δομών υγείας στην Θεσσαλονίκη.

Στο Δήμο Αριστοτέλη όπου λειτουργούν τα Μεταλλεία Κασσάνδρας η Ελληνικός Χρυσός χρηματοδοτεί:

Δωρεά ύψους 10.000 ευρώ για τις απολυμάνσεις όλων των σχολείων του Δήμου και άλλων δημοτικών και δημόσιων κτηρίων, όπως ΚΕΠ, Πυροσβεστική και γυμναστήρια.

Δωρεά ύψους 10.000 ευρώ στην Δημοτική Κοινωνική Επιχείρηση του Δήμου Αριστοτέλη «Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ», που υλοποιεί την διανομή μέσων ατομικής προστασίας σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου και λειτουργεί τα προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι».

Πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας μέσω υπηρεσιών γενικού ιατρού, το οποίο ήδη προσφέρεται από την Ελληνικός Χρυσός για τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων.

Διαρκής συντονισμός με το Κέντρο Υγείας στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, για την παρακολούθηση των αναγκών του, και εφοδιασμός του με αναλώσιμα υλικά ατομικής προστασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass