Σύντομες ειδήσεις από Ελλάδα

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2020 9:40

ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
Συνελήφθησαν σωφρονιστικός και αστυνομικός για διακίνηση ναρκωτικών
Σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού και δημοτικός αστυνομικός του Δήμου Αθηναίων συνελήφθησαν, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών, και για παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, αποθήκη, αυτοκίνητο, καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:
224 φαρμακευτικά δισκία, 14,38 γραμμάρια ουσίας, προφανώς ηρωίνης, 42,6 γραμ. πιθανόν ινδικής κάνναβης, 3 γραμ. ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συσκευασία με 2 σπόρους, προφανώς κάνναβης, ασύρματος φορητός πομποδέκτης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2 πτυσσόμενες ράβδοι, ξύλινη συσκευασία με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν ινδικής κάνναβης, καθώς και μεταλλικό σπαστήρι, πιθανότατα για επεξεργασία ναρκωτικής ουσίας.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την εξακρίβωση καταγγελιών σχετικά με εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση, ενώ παράλληλα διενεργείται πειθαρχικός έλεγχος από τις Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής για τον σωφρονιστικό υπάλληλο.

 

 

MPOULAS

Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Διονύσης Μπουλάς
Θλίψη στον χώρο του θεάτρου προκάλεσε η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο του ηθοποιού Διονύση Μπουλά. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η επίσης ηθοποιός Τζίνη Παπαδοπούλου.
Ο Διονύσης Μπουλάς ήταν απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (Τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας) και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Βασίλη Διαμαντόπουλου.
Όσον αφορά την τηλεόραση, έπαιξε στις σειρές: «Είμαστε στον αέρα», «Ένα λεπτό θέατρο». Στον κινηματογράφο: «Τι θα γίνει με τον γέρο», «Λούλου», «Η ζάλη των ζώων πριν τη σφαγή». Επίσης, είχε συμμετάσχει σε δύο ταινίες μικρού μήκους: «Pessoas -εγώ ΕΙΝΑΙ ένας άλλος» (σενάριο -σκηνοθεσία Κατερίνας Κωνσταντοπούλου) και «Adolescence Lost» (σενάριο -σκηνοθεσία Χάρη Γιουλάτου). Ο Διονύσης Μπουλάς ήταν καθηγητής αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο των Αλλαγών. Ο Διονύσης Μπουλάς συνεργάστηκε με τους σκηνοθέτες: Γ. Χουβαρδά, Κ. Κωνσταντόπουλο, Ε. Τσολακίδη, Β. Τσίρου-Αμίτση, Γ. Μανταρόπουλο, Ε. Γαβριηλίδη, Κ. Τσιάνο κ.ά. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο στο προφίλ του ηθοποιού στο facebook οι φίλοι του τον αποχαιρετούν, κάνοντας λόγο πως τον πρόδωσε η καρδιά του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass