Καλώς ήρθε η στερλίνα!

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΦΙΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΡΟΔΟ, ΣΚΙΑΘΟ, ΖΑΚΥΝΘΟ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2020 9:27

ΚΕΡΚΥΡΑ
Έφτασε γύρω στις 2.00 το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας», η πρώτη πτήση για τη φετινή σεζόν, μετά από την άρση της απαγόρευσης αεροπορικών δρομολογίων από τη Μεγάλη Βρετανία.

Η πτήση ήταν από το Μπέρμιγχαμ με περίπου 90 επιβάτες.
Για σήμερα αναμένονται δύο προγραμματισμένες πτήσεις, από το Ιστ Μίντλαντς και το Μάντσεστερ αντίστοιχα.
Οι πρώτοι Βρετανοί τουρίστες στο νησί, ελέγχονται δειγματοληπτικά με βάση τις ενδείξεις που προκύπτουν από το ειδικό barcode, το οποίο έλαβαν με τη συμπλήρωση της φόρμας PLF.
* Τους πρώτους τουρίστες από τη Βρετανία υποδέχτηκε χθες και η Ρόδος, με 4 προγραμματισμένες πτήσεις από βρετανικά αεροδρόμια, ενώ ανάλογη αναμένεται η κίνηση και για τις επόμενες ημέρες.
Οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» συνεχίζονται σε καθημερινή βάση από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και με δειγματοληπτικούς ελέγχους σε μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε μέρα. Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται, σύμφωνα με τους προγραμματισμούς, να επιτραπούν οι πτήσεις και από τη Σουηδία.
* Έφτασαν κατά εκατοντάδες οι πρώτοι Βρετανοί τουρίστες στη Σκιάθο, από την πρώτη κιόλας ημέρα ανοίγματος των απ’ ευθείας πτήσεων ανάμεσα στα ελληνικά και τα βρετανικά αεροδρόμια. Συνολικά χθες έγιναν τρεις πτήσεις προς το «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» με αεροσκάφη της «Jet2» που είχαν αναχωρήσει από τα αεροδρόμια του Λονδίνου, του Μάντσεστερ και του Μπέρμιγχαμ. Συνολικά στην Σκιάθο με τις πρώτες τρεις πτήσεις έφθασαν 407 Βρετανοί.
* Άνοιξε χθες η αυλαία για τις πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και προς τη Ζάκυνθο, με συνολικά 7 αεροπλάνα να φθάνουν στο νησί, μεταφέροντας συνολικά περίπου 900 Βρετανούς τουρίστες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass