Επιπλέον 42 εκατ. ευρώ δίνει ο «Φιλόδημος ΙΙ»

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2020 9:30

AΘHNA
Αυξάνεται ο προϋπολογισμός σε τρεις προσκλήσεις του αναπτυξιακού προγράμματος για την τοπική αυτοδιοίκηση «Φιλόδημος ΙΙ». Με πρωτοβουλία του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, η συνολική αύξηση και στις τρεις προσκλήσεις είναι περίπου 42 εκατ. ευρώ.

Επίσης, τροποποιείται η διάρκεια εφαρμογής του προγράμματος, καθώς υλοποιείται, πλέον, έως τις 31.12.2022.
Ειδικότερα, για τις αλλαγές στον προϋπολογισμό καθεμίας από τις τρεις προσκλήσεις: Στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς». Τροποποιείται ο συνολικός προϋπολογισμός της πρόσκλησης από 25.000.000 ευρώ σε 43.000.000 ευρώ. Στον άξονα προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος» με τίτλο «Σύνταξη/Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων». Τροποποιείται ο συνολικός προϋπολογισμός της πρόσκλησης από 22.891.850 ευρώ σε 34.300.000 ευρώ. Στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων». Τροποποιείται ο συνολικός προϋπολογισμός της πρόσκλησης από 150.000.000 ευρώ σε 162.500.000 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass