Κλοπή-μυστήριο από θυρίδες τράπεζας

EΡEYNOYΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ *ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΧΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ...

Δημοσίευση: 28 Νοε 2020 9:40

ΑΘΗΝΑ
Μία περίεργη υπόθεση επιχειρεί να διαλευκάνει η Ασφάλεια Αττικής, σύμφωνα με την οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες άγνωστοι κατάφεραν να ανοίξουν θυρίδες σε τράπεζα στο Νέο Ψυχικό και να αφαιρέσουν από αυτές μεγάλα χρηματικά ποσά, κοσμήματα και χρυσές λίρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο συγκεκριμένο υποκατάστημα τράπεζας βρίσκονται πάνω από 1.000 θυρίδες, ενώ προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο δράστης ή οι δράστες άνοιξαν μόνο τέσσερις, οι οποίες ανήκουν σε συζύγους επιχειρηματιών.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη καταγγελία για την κλοπή από τις θυρίδες έγινε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στις 13 Νοεμβρίου, όταν μία γυναίκα κατήγγειλε ότι άγνωστοι παραβίασαν τη θυρίδα της και αφαίρεσαν από αυτή χρήματα και κοσμήματα τεράστιας αξίας. Ακολούθησαν τρεις ακόμα περιπτώσεις, στις οποίες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφαιρέθηκαν από τη θυρίδα μεγάλα ποσά, χρυσές λίρες και κοσμήματα τεράστιας αξίας.
Σημειώνεται ότι τα ποσά και τα κοσμήματα που εκλάπησαν είναι πάντα κατά δήλωση των κατόχων των θυρίδων.
Οι έρευνες των αρχών έχουν επικεντρωθεί στο πώς ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν να μπουν στον χώρο των θυρίδων και να αφαιρέσουν το περιεχόμενο από τέσσερις εξ αυτών, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.
Στο μικροσκόπιο έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος παραβίασης ούτε στην τράπεζα ούτε στις θυρίδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass