«Η κυβέρνηση νοηματοδοτεί καθημερινά τη λέξη μπάχαλο»

Συνεχίζει χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς συνεννόηση ακόμη και μεταξύ υπουργών, δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος

Δημοσίευση: 07 Απρ 2021 11:08

ΑΘΗΝΑ
Στο άνοιγμα του λιανεμπορίου, αλλά και στο «φρένο» ανοίγματος σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη αναφέρθηκε σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος. Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, προανήγγειλε μέσω τηλεοπτικής παρέμβασης «οριζόντιες διαρθρωτικές παρεμβάσεις που θα εξορθολογίσουν τους δασικούς χάρτες».


Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζει με δηκτικό τρόπο τις αποφάσεις της κυβέρνησης, για την οποία είπε ότι «νοηματοδοτεί σε καθημερινή πλέον βάση τη λέξη μπάχαλο».
Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει ειδικότερα ότι «την ώρα που ο κ. Σκέρτσος λέει ότι “είναι νωρίς να μιλήσουμε για το Πάσχα”, ο κ. Γεραπετρίτης έσπευσε από τώρα να αφήσει παράθυρο για απελευθέρωση των υπερτοπικών μετακινήσεων».
«Αυτά, την ώρα που οι επιστήμονες προειδοποιούν για νέο ρεκόρ κρουσμάτων και το ΕΣΥ παραμένει στο όριο της κατάρρευσης», πρόσθεσε.
Τέλος, o κ. Ηλιόπουλος σχολιάζει ότι η κυβέρνηση «συνεχίζει χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς καμία λογική και χωρίς καμία συνεννόηση ακόμα και μεταξύ υπουργών σε διπλανά γραφεία στο Μέγαρο Μαξίμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass