Σύντομες ειδήσεις από Ελλάδα

Δημοσίευση: 08 Απρ 2021 11:06

Ο κορονοϊός «νίκησε» τον Ελ. Μυτιληναίο

ΑΘΗΝΑ
Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ένας από τους αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ‘70.


Ο Λευτέρης Μυτιληναίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με κορονοϊό. Τον τελευταίο καιρό διαβιούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ η κηδεία του έγινε χθες στο Βέλο Κορινθίας.
Γεννημένος στην Αθήνα, ξεκίνησε την καριέρα του από τα «Ταλέντ» του Γιώργου Οικονομίδη. Κυκλοφόρησε περίπου 20 άλμπουμ ενώ η μεγαλύτερή του επιτυχία ήταν το τραγούδι «Αμφιβολίες» σε μουσική και στίχους του Γρηγόρη Μπιθικώτση.
* «Με συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Λευτέρη Μυτιληναίο, έναν σεμνό και σπουδαίο ερμηνευτή, που με τη ζεστή φωνή του μας χάρισε ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές του λαϊκού μας τραγουδιού. Τραγουδώντας τις μεγάλες αγάπες συντρόφευσε τους καημούς μας, άγγιξε την καρδιά μας και δεν θα πάψει να την αγγίζει.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

 

Από τη λογομαχία έφτασε στο έγκλημα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Έγκλημα, με θύμα ένα 39χρονο και δράστη έναν 72χρονο, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι μέσα σε κατάστημα, στην πόλη της Κυπαρισσίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από φραστικό επεισόδιο που φέρεται να είχαν δράστης και θύμα, ο 72χρονος πυροβόλησε μία φορά εναντίον του 39χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.
Αμέσως μετά ο 39χρονος διακομίσθηκε σε κρίσιμη στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε.
Όσον αφορά τον δράστη, μετά τον πυροβολισμό πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυπαρισσίας και παραδόθηκε.

 

Φυλακίστηκε 83χρονος για ασέλγεια στην εγγονή του

ΑΘΗΝΑ
Στην φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 83χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης εγγονής του.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή μετά από καταγγελία της 17χρονης εγγονής του η οποία μαζί με τη μητέρα της απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την καταγγελία, επί μία επταετία ο κατηγορούμενος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το κορίτσι, το οποίο φοβόταν να μιλήσει όλο το προηγούμενο διάστημα.
Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία και στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης εξαιτίας των παιδιών του με τα οποία δεν έχει καλές σχέσεις και τα οποία έπεισαν την 17χρονη να τον καταγγείλει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass