Δραπέτευσε με χειροπέδες από αστυνομικό τμήμα

NEAΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2021 10:10

ΑΘΗΝΑ
Έφυγε από το αστυνομικό τμήμα με τις χειροπέδες. Πρόκειται για έναν νεαρό που συνελήφθη έπειτα από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και κατά τη μεταγωγή του προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας κατάφερε να διαφύγει από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, σε χωριό του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ένας πατέρας είχε επεισόδιο με τον γιο του το πρωί της Πέμπτης και έπειτα από καταγγελία στην Αστυνομία, ο γιος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Δ.Α. Ηλείας. Το μεσημέρι ακολούθησε κι άλλο επεισόδιο με τον πατέρα, αυτή τη φορά με τον δεύτερο γιο του με την ένταση να διαρκεί μέχρι το βράδυ, οπότε και ενισχυμένες δυνάμεις της Αστυνομίας έφτασαν στο χωριό και συνέλαβαν και τον δεύτερο γιο.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά και όταν ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός δικογραφίας, αποφασίστηκε να μεταχθεί στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο. Ο νεαρός την ώρα που τον συνόδευαν οι αστυνομικοί για να τον βάλουν στο περιπολικό και ενώ φορούσε χειροπέδες, κατάφερε να τους διαφύγει τρέχοντας στο κέντρο των Λεχαινών. Αστυνομικοί και πολίτες τον καταδίωξαν χωρίς να καταφέρουν να τον πιάσουν. Εκτιμάται πως ο νεαρός κρύβεται σε κοντινή περιοχή και από προχθές τη νύχτα τον αναζητούν οι Αρχές με ενισχυμένες δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος των αστυνομικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass