Συλλήψεις, πρόστιμο και «λουκέτο» για εγκαίνια με Snik

ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΟΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΝΕΑΡΟΙ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2021 9:40

ΒΟΛΟΣ
Επεισοδιακά ήταν τα εγκαίνια σε νέο καφέ στον Βόλο, στα οποία ήταν καλεσμένος ο γνωστός τράπερ Snik. Στο μαγαζί μπήκε «λουκέτο», του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο, ενώ οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν και σε συλλήψεις.


Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnisianews.gr ο Snik εκλήθη στο κατάστημα στο κέντρο της πόλης την Παρασκευή (8/10), με αποτέλεσμα η παρουσία του να προκαλέσει μεγάλο συνωστισμό, κυρίως ατόμων νεαρής ηλικίας που κατέφθασαν για να τον δουν από κοντά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στο μαγαζί βρίσκονταν πάνω από 500 άτομα, δίχως να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα που βρίσκονται σε ισχύ για την πανδημία του κορονοϊού. Ο συνωστισμός προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας περίπου στις 22:30. Ως αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν να γίνουν δύο συλλήψεις, του ιδιοκτήτη και του υπεύθυνου. Αντίστοιχα σε βάρος του ιδιοκτήτη υπεβλήθη πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ στο καφέ έπεσε «λουκέτο» για διάστημα επτά ημερών.
*Η απάντηση του καταστήματος, αναφέρει:
Το Σάββατο το μεσημέρι το καφέ με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε για το συμβάν, ευχαριστώντας παράλληλα όσους βρέθηκαν στο σημείο για τα εγκαίνια. «Δυστυχώς οι αρχές δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και ανέστειλαν τη λειτουργία του καταστήματος για 7 ημερολογιακές ημέρες λόγω συνωστισμού! Είμαστε χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε το επόμενο Σάββατο!», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass