Σκότωσε 43χρονο υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου

40ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ «ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ»

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2021 10:10

ΑΘΗΝΑ
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε σε νοσοκομείο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο ένας από τους δύο άνδρες, ηλικίας 43 ετών, που δέχθηκαν το πρωί του Σαββάτου, 23 Οκτωβρίου, πυροβολισμούς από 40χρονο, ενώ έκαναν εργασίες φυσικού αερίου, στη λεωφόρο Τατοϊου 98, στη Νέα Ερυθραία.

Ο κατηγορούμενος που, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.
ΠΩΣ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Δύο άνδρες ενός συνεργείου φυσικού αερίου που δούλευε στην περιοχή, δέχθηκαν πυροβολισμούς από έναν άγνωστο άνδρα. Ο δράστης που μένει λίγα μέτρα πιο κάτω από τον τόπο των εργασιών, φέρεται να έφτασε στους άνδρες, τους οποίους πυροβόλησε από κοντινή απόσταση και επέστρεψε πάλι πίσω. Η Αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο, βρήκε τον δράστη στην ταράτσα της οικίας του και τον συνέλαβε. Ο δράστης φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και να φώναζε στους αστυνομικούς ακατάληπτες φράσεις, όπως «μου έχεις κάνει μάγια»… Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass