Καλύτερος σχεδιασμός για μαζικές μεταφορές

Είναι αναγκαίος, δήλωσε ο Ν. Ανδρουλάκης από το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη * Και επισήμως συμπορεύεται με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Κωνσταντίνα Αδάμου

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2022 9:06

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην περιοχή του Φοίνικα Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Grtimes.gr και τον Αλέξη Αλεξιάδη, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε , το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ, στην περιοχή του Φοίνικα στη Θεσσαλονίκη. Τον Νίκο Ανδρουλάκη υποδέχτηκαν μέλη της διοίκησης και του σωματείου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, ενημερώνοντας τον για θέματα λειτουργίας του οργανισμού αλλά και για τα προβλήματα όπως είπαν οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν, μεταξύ αυτών η έλλειψη προσωπικού καθώς πολλά άτομα έφυγαν μέσω της κινητικότητας.
ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ
Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε μεταξύ άλλων πώς πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας των Θεσσαλονικέων, όπως οι μετακινήσεις και η καθαριότητα, τασσόμενος παράλληλα υπέρ ενός νέου, ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, που θα συμπεριλαμβάνει και τον ΟΑΣΘ και το Μετρό.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πως η Θεσσαλονίκη είναι πολύ πίσω στα θέματα μαζικής μεταφοράς και πρέπει και ο στόλος να εκσυγχρονιστεί, αλλά και το απαραίτητο προσωπικό να υπάρχει. Τέλος, τάχθηκε επίσης υπέρ των αιτημάτων που εξέφρασαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων των τελευταίων ημερών.
ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΔΑΜΟΥ
Εν τω μεταξύ και επίσημη πλέον η συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, της ανεξάρτητης Κατερίνας Αδάμου, που είχε εκλεγεί με το ΜέΡΑ 25.
Η κυρία Αδάμου εξελέγη βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Ωστόσο αποχώρησε στην πορεία, καταγγέλοντας bullying ενώ είχε μείνει έγκυος.
Η Κωνσταντίνα Αδάμου έχει συμμετάσχει σε δύο εκλογικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αφενός στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος τον Δεκέμβριο του 2021, αφετέρου στις πρόσφατες εκλογές για την επιλογή των μελών των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων την περασμένη Κυριακή.
Χθες η κυρία Αδάμου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη επισφραγίζοντας την πολιτική συμπόρευση της με το κόμμα.
Η Κατερίνα Αδάμου είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και στο εξής θα μετέχει στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος, θα παραμείνει ωστόσο ανεξάρτητη βουλευτής.
Σε ανάρτησή της στο twitter, η Κων. Αδάμου έγραψε: «Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω και επίσημα την πολιτική μου συμπόρευση με τον κ. Ανδρουλάκη @androulakisnick και το @pasok καθώς και την συμμετοχή μου στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος. #mazi_mprosta για μια πιο δίκαιη κοινωνία! #ΠΑΣΟΚ #σοσιαλδημοκρατία»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass