Eφοδος πάνοπλων αστυνομικών στα Ματογιάννια

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2022 12:18

ΑΘΗΝΑ
Κάτι δεν πάει καλά φέτος στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου. Μετά τις καταγγελίες του πρώην δημάρχου ότι το νησί παραδίδεται στα χέρια του υποκόσμου, και τις καταγγελίες για απανωτές κλοπές σε σπίτια, αλλά και το τελευταίο άγριο περιστατικό με τον τραυματισμό ξενοδόχου από λοστό, πάνοπλοι αστυνομικοί βρέθηκαν την Παρασκευή στα Ματογιάννια βάζοντας χειροπέδες  σε υπαλλήλους νυχτερινών μαγαζιών.


Ειδικότερα πάνω από 10 αστυνομικοί οπλισμένοι σαν αστακοί επιχείρησαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έφοδο σε γνωστά μαγαζιά στα Ματογιάννια, στη Μύκονο, προσάγοντας με χειροπέδες πισθάγκωνα υπαλλήλους νυχτερινών μαγαζιών που εργάζονταν στην υποδοχή.
Το θέαμα τρόμαξε τους τουρίστες που βιντεοσκοπούσαν την επιχείρηση της αστυνομίας, καταγράφοντας πρωτόγνωρες εικόνες, υποθέτοντας ότι έβλεπαν την σύλληψη διαβόητων κακοποιών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr.
Η έφοδος των Αρχών είχε ως στόχο την προσαγωγή ατόμων που απασχολούνται παράνομα στη φύλαξη των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης, ωστόσο ορισμένα από τα άτομα που προσήχθησαν, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των εν λόγω επιχειρήσεων, εργάζονται νόμιμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass