Eφοδος «Αδιάφθορων» σε σπίτι αξιωματικού της Αστυνομίας

ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2022 13:41

ΑΘΗΝΑ
Έρευνα σε σπίτι εν ενεργεία αξιωματικού και πρώην διοικητή Αστυνομικού Τμήματος σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων πραγματοποίησαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που επικαλείται η ΕΡΤ, οι «Αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας, με άγνωστα μέχρι στιγμής τα ευρήματα των ερευνών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του διοικητή έγινε αιφνιδιαστικά το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία για το νησί που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς το καλοκαίρι.
Τις έρευνες έχουν αναλάβει οι Εσωτερικές Υποθέσεις χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αναζητούσαν, πέραν του ότι υπάρχει συσχετισμός με χρηματισμό.
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στρέψει το βλέμμα της όμως και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς με κύριο γνώρισμα τα νησιά που όπου διεξάγονται πολυτελή πάρτι και μέρη όπου τουρίστες έπεφταν θύματα κλοπής διαβατηρίων, τα οποία κατέληγαν -έναντι μεγάλου αντιτίμου, σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.
Δεν είναι βέβαιο ότι οι δύο υποθέσεις τις οποίες διερευνά η ΕΛ.ΑΣ. σχετίζονται με κάποιον τρόπο, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών είναι ακόμη στην αρχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass