Μάντζος: Η ΝΔ συγκαλύπτει τις απολυταρχικές πρακτικές της

Εκτός από παράνομη παρακολούθηση υπάρχει και η συγκάλυψη, ανέφερε

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2022 16:59

ΑΘΗΝΑ
Η ΝΔ συγκαλύπτει τις αυθαίρετες και απολυταρχικές πρακτικές της, είπε χθες ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.
Στον απόηχο της χθεσινής κατάθεσης του Νίκου Ανδρουλάκη στην Εξεταστική Επιτροπή για το θέμα της παρακολούθησής του, ο κ. Μάντζος μιλώντας στο OPEN παρατήρησε ότι εκτός από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής «έπρεπε να έχουν προσέλθει όλα τα πρόσωπα που έχουν κομβικό ρόλο στην υπόθεση για να πουν όλη την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος».
Απαντώντας παράλληλα σε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, υπογράμμισε ότι «δεν έγιναν όσα ζητήθηκαν θεσμικά. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ζήτησε θεσμικά μία σειρά μαρτύρων. Δεν ήρθε ο Πρωθυπουργός που διοικητικά και πολιτικά προΐσταται της ΕΥΠ, δεν ήρθε ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού που παραιτήθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν ήρθε ο Εισαγγελέας της ΕΥΠ στην Εξεταστική Επιτροπή για την ίδια την ΕΥΠ! Εμείς αυτά ζητήσαμε».
«Δεν εφαρμόζονται οι νόμοι εικοσαετίας, αλλά νόμοι του 2019 και του 2021, τους οποίους εισηγήθηκε η ΝΔ για να καλύψει τις δικές της αυθαίρετες και απολυταρχικές πρακτικές», πρόσθεσε ο κ. Μάντζος.
Αφού επανέλαβε ότι «υπάρχουν δύο σκάνδαλα, της παράνομης παρακολούθησης και της συγκάλυψης», ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατέρριψε τον μύθο του εθνικού λόγου παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς «αν υπήρχε πραγματικός εθνικός λόγος, η Κυβέρνηση θα το είχε κάνει φέιγ βολάν. Προφανώς, δεν υπήρχε και γι’ αυτόν τον λόγο παραιτήθηκαν όσοι παραιτήθηκαν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass