Αποπομπή Θεοδωρικάκου ζητά ο Γιάνης Βαρουφάκης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2023 9:25

Κανέναν από του συλληφθέντες δεν αναγνώρισε ο Γιάνης Βαρουφάκης, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος ο 19χρονος που είχε προσαχθεί.


Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, κατέθεσε την Παρασκευή στην ανακρίτρια για την επίθεση που δέχτηκε στα Εξάρχεια, με συνέπεια να υποστεί κάταγμα στο πρόσωπο.
Σε δήλωσή του, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε ότι είναι σε θέση να αναγνωρίσει μόνο τον άνθρωπο που τον χτύπησε, τον οποίο περιέγραψε ως σωματώδη, ηλικίας περίπου 25 ετών.
Επιπλέον, ο Γιάνης Βαρουφάκης ζήτησε από τον πρωθυπουργό την αποπομπή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος, όπως είπε, έσπευσε να μιλήσει για ταυτοποίηση των υπαιτίων της επίθεσης, προτού καλά καλά καταθέσει στην Αστυνομία ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας.
Στους δημοσιογράφους, ο Γιάνης Βαρουφάκης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι αδιανόητο σε κράτος μέλος της ΕΕ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να μιλά προτού ολοκληρωθούν οι έρευνες της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας.
Ελεύθερος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, αφέθηκε ο 19χρονος, ο οποίος απολογήθηκε χθες για την επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, στα Εξάρχεια. Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 δεν τον αναγνώρισε. Στον 19χρονο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης, μία φορά τον μήνα, στο ΑΤ της περιοχής του. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, πριν από ένα 48ωρο, ο 17χρονος που φέρεται να γρονθοκόπησε τον γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass