Επτά νέες συλλήψεις για τη 12χρονη στον Κολωνό

Ξεκινά νέος κύκλος ανακριτικών ερευνών για την υπόθεση παιδεραστίας* Εμπλέκονται πατέρας και γιός

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2023 7:51

ΑΘΗΝΑ
Μια δεύτερη ανάκριση ξεκινά για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την έκδοση των επτά νέων ενταλμάτων σύλληψης από τον ανακριτή που χειρίζεται τη δεύτερη κύρια έρευνα. Η πρώτη ανάκριση για την υπόθεση στον

Κολωνό, που οδήγησε τον Ηλία Μίχο και άλλους κατηγορούμενους στη φυλακή, ολοκληρώθηκε από την ανακρίτρια που τη χειρίστηκε. Πλέον, η δικογραφία μετά και τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα προκειμένου να υποβάλει πρόταση για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της 12χρονης, η οποία παραμένει στη φυλακή και ακολούθως στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την τύχη των κατηγορουμένων.
Για την υπόθεση, εξαιτίας του ορίου του 18μήνου για την προσωρινή κράτηση, που «τρέχει» ήδη για όσους είναι προσωρινά κρατούμενοι, κρίθηκε ότι πρέπει να κλείσει ο πρώτος κύκλος της έρευνας, ώστε να προχωρήσει αμέσως και να μην παραμείνει άλλο σε εκκρεμότητα η ποινική διαδικασία.
Ωστόσο, δεν κλείνει η έρευνα για την ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων που προκύπτουν στην υπόθεση.
Έτσι, μετά από στοιχεία που εισέφερε η 12χρονη σε νέα κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, σχηματίστηκε νέα δικογραφία, με βάση την οποία ασκήθηκαν νέες ποινικές διώξεις κατά εκείνων που ως σήμερα είχαν μείνει «εκτός του κάδρου».
Οι επτά νέοι συλληφθέντες θα απολογηθούν στον ανακριτή που ορίστηκε για τη δεύτερη έρευνα, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία, ενώ δεν αποκλείεται ο κύκλος των νέων κατηγορουμένων να διευρυνθεί.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη επτά ανδρών, πέντε αλλοδαπών και δύο Ελλήνων, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Έλληνες είναι πατέρας και γιος, 48 και 20 ετών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 47χρονος Αλβανός, που κατείχε και πορνογραφικό υλικό. Οι άλλοι τέσσερις, ηλικίας 28 έως 52 ετών, είναι υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass