Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2023 7:51

Οι αγώνες νοηματοδοτούν την πορεία της ζωής μας
Δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας για τις Πανελλήνιες
ΑΘΗΝΑ
«Καλή επιτυχία στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους» εύχεται ο Αλέξης Τσίπρας στους μαθητές και τις μαθήτριες με αφορμή την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων.


«Σήμερα, τα παιδιά μας ξεκίνησαν τον δικό τους προσωπικό αγώνα. Δεν θα μπορούσε η σκέψη μου να μην είναι μαζί τους», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Τονίζει ότι «η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί το τέλος μιας πορείας, αλλά την εκκίνηση νέων αγώνων» και πως «καμία μάχη, ανεξαρτήτως της έκβασής της, δεν καθορίζει την πορεία τής ζωής μας. Οι αγώνες είναι αυτοί που τη νοηματοδοτούν». Ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι «η Πολιτεία οφείλει να μπορεί να διαμορφώνει τους δρόμους για την πραγμάτωση των ονείρων του κάθε ανθρώπου» και αναφέρει καταληκτικά: «Εύχομαι στην καθεμία και στον καθένα από εσάς, καλή επιτυχία στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας».


*Εντοπίστηκε καραβάνι με πάνω από 130 μετανάστες
Από Eλληνες συνοριοφύλακες κοντά στη Νέα Βύσσα
ΑΘΗΝΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση των Αρχών στον Έβρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, για καραβάνι με περισσότερους από 130 μετανάστες, που η τουρκική χωροφυλακή φέρεται να έχει σπρώξει προς τα ελληνικά εδάφη. Οι δεκάδες μετανάστες έχουν εντοπιστεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ κοντά στο χωριό Νέα Βύσσα από Έλληνες συνοριοφύλακες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass