Με Covid o Μητσοτάκης

Ακυρώνει την περιοδεία του στο Άγιο Όρος - Θετικός και ο Π. Μαρινάκης

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2023 7:07

ΑΘΗΝΑ
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό με ανάρτησή του στο Instagram.


Την προγραμματισμένη του περιοδεία σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, καθώς και την επίσκεψη στο Άγιο Όρος ακύρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι θετικός στον κορονοϊό.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε χθες στο Λουτράκι και στην Κόρινθο, ενώ επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου είχε ανακοινώσει ότι θα απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και θα πραγματοποιήσει βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, θα πραγματοποιούσε διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιο Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.
Τελικά, τα σχέδια του ανατράπηκαν καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό με ανάρτησή του στο Instagram. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε ακούγεται ελαφρώς βραχνιασμένος και κουρασμένος.
«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει εκεί θα είναι όμως να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία», λέει αρχικά στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει πως Tik Tok πάντα θα μπορεί να κάνει και προϊδέασε το κοινό ότι επίκειται και επόμενο βίντεο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βρεθεί ξανά θετικός στον κορονοϊό και τον Μάρτιο του 2022 μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη, όπου είχε συνατνηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Και τότε όπως και σήμερα είχε κάνει γνωστή τη νόσησή του με βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instagram.

 

ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Νέο κρούσμα κοροναϊού εντοπίστηκε στη Νέας Δημοκρατία καθώς μετά τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη θετικός στον Covid είναι και ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής, Παύλος Μαρινάκης.
Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Παύλος Μαρινάκης με ανάρτησή του στα social media. Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνει προς το παρόν είναι ασυμπτωματικός.
Παράλληλα στέλνει μήνυμα ενόψει εκλογών σημειώνοντας πως κάνει «ένα μικρό -αναγκαστικό- διάλειμμα και συνεχίζουμε!», ωστόσο σημειώνει πως πάνω από όλα πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass