ΕΚΚΛΗΣΗ Π. ΚΑΨΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ζήτημα ημερών η εκπομπή προγράμματος από την ΔΤ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2013 20:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:04
ΑΘΗΝΑ
Σε λίγες ημέρες θα εκπέμψει πρόγραμμα ο μεταβατικός φορέας της Δημόσιας Τηλεόρασης, δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Παντελής Καψής, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των 577 επιτυχόντων στην ΔΤ.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Καψής απηύθυνε έκκληση να ανοίξει και πάλι το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να μπορέσουν να προσληφθούν και τα υπόλοιπα 1.400 άτομα, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.
Από την ίδια εκπομπή ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, προανήγγειλε μποϊκοτάζ στη Δημόσια Τηλεόραση.
Ο ίδιος τόνισε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣτΕ και ανοίξει την ΕΡΤ.
ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ
Nέα έκκληση να ανοίξει το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έκανε ο Παντελής Καψής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν θεωρούν αυτοί οι 100 άνθρωποι ότι έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν 1.800 συναδέλφους τους που έκαναν αίτηση και άλλους εκτός ΕΡΤ, να προσληφθούν κάνουν λάθος».
Μιλώντας στο Mega, ο υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δήλωσε ότι είναι ζήτημα ημερών να εκπέμψει ενημερωτικό πρόγραμμα ο μεταβατικός φορέας, μετά και την ανακοίνωση των ονομάτων των 577 ατόμων που είχαν υποβάλει αίτηση και συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια.
Η έκκληση του για να ανοίξει και πάλι το Ραδιομέγαρο, γίνεται όπως είπε ο ίδιος προκειμένου να μπορέσουν να προσληφθούν και τα υπόλοιπα 1.400 άτομα, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών και τον ειδικό διαχειριστή της πρώην ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκα Μάναλη, τα ονόματα των 577 υποψηφίων που έχουν υποβάλει αίτηση για να εργαστούν στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης και έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και τα μόρια όσων υπέβαλαν αίτηση με τη δεύτερη προκήρυξη. Οι αιτήσεις όσων δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δεύτερης προκήρυξης.
Όπως σημειώνεται, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά πρόσληψη των επιτυχόντων, καθώς απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους, με την προσκόμιση και τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
Σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή αυτά που θα προσκομισθούν δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή τις ιδιότητες πρόσληψης, ο υποψήφιος διαγράφεται από τους πίνακες κατάταξης.
Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για τη Δημόσια Τηλεόραση είχαν ξεπεράσει τις 9.000 μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής.
Σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου υφυπουργού, Παντελή Κάψη, το 80% όσων προσληφθούν θα είναι άτομα που εργαζόταν στην ΕΡΤ και οι συμβάσεις τους στο μεταβατικό φορέα θα είναι δίμηνες και θα πληρώνονται με βάση το ενιαίο μισθολόγιο που ισχύει για τους δημόσιους υπαλλήλους της χώρας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass