Έναρξη λειτουργίας νέου ιστότοπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2013 15:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:41

Στον «αέρα» του διαδικτύου βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες ο νέος ιστότοπος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Την απόφαση για τη δημιουργία του έλαβε τον Απρίλιο του 2012 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου ιστότοπου πραγματοποιήθηκε  από το Τμήμα Πληροφορικής, Επικοινωνιών και Νέων Τεχνολογιών (ΤΠΕΝΤ) του ΥΠΕΘΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής του γραφείου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και τη Διεύθυνση Ενημέρωσης του Υπουργείου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νέος ιστότοπος υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου από το στρατιωτικό προσωπικό του ΤΠΕΝΤ, με εργαλεία ανοιχτού λογισμικού και, το κυριότερο, χωρίς κανένα κόστος. Είναι αξιόπιστος και ασφαλής, φιλικός προς τον χρήστη και ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες. Είναι δε προσαρμοσμένος στα πρότυπα που καθορίζει το Ελληνικό Πλαίσιο Παροχής Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για όλους τους φορείς του Δημοσίου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι τον νέο ιστότοπο μπορεί κάποιος να επισκεφθεί εκτός των www.mod.mil.gr και www.mod.gr και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ypetha.gr. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass