ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Έρευνα της αστυνομίας σε γραφεία της Χρυσής Αυγής

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2013 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:42
ΑΘΗΝΑ
Έρευνα, παρουσία εισαγγελικών αρχών, πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία, λίγο μετά τις δέκα το πρωί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων, στο Σταθμό Λαρίσης και σε άλλες περιοχές.
Στην έρευνα, που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, παρόντες ήταν και οι βουλευτές του κόμματος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφού απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους με χυδαίους χαρακτηρισμούς, υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα του Κερατσινίου, το οποίο, όπως είπε, «καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή απερίφραστα».
Στη συνέχεια, καταφέρθηκε εναντίον του «θλιβερού μνημονιακού κράτους, που βρήκε αφορμή να κάνει παράνομες εφόδους στα γραφεία του κόμματος και παράνομες προσαγωγές μελών μας» και πρόσθεσε: «Αυτό γίνεται επειδή φοβούνται τη Χρυσή Αυγή, φοβούνται την άνοδο των εθνικιστών, επειδή είμαστε Έλληνες. Τους λέμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Όσο πόλεμο και να μας κάνουν, μας κάνουν πιο δυνατούς».
Κατά τη διάρκεια της έρευνας άνδρες της Τροχαίας, που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, διαπίστωσαν παράβαση παράνομης στάθμευσης στο αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, καθώς ήταν σταθμευμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, ενώ οι αριθμοί των πινακίδων κυκλοφορίας ήταν καλυμμένοι με μαύρο πλαίσιο.
ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας Δημήτρης Σταύρου, για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στον Μελιγαλά Μεσσηνίας από τη Χρυσή Αυγή κατά το μνημόσυνο για τα θύματα της Πηγάδας.
Ο εισαγγελέας έστειλε την Τρίτη τη δικογραφία στην αστυνομία και ζητεί από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας να πραγματοποιήσει έρευνα στο οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τα έκτροπα που σημειώθηκαν.
Ζητεί, επίσης, από την αστυνομία να λάβει καταθέσεις και να αναζητήσει τους πρωταίτιους, διερευνώντας αν τελέστηκαν αδικήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα και παράλληλα να ερευνηθεί αν κάποιος επιθυμεί να ασκήσει ποινική δίωξη, για τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής, που διώκονται κατ' έγκληση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass