ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

Δίωξη για εμπορία και αρπαγή ανηλίκου

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2013 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:31
 
Αθήνα
Δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του ζευγαριού που συνελήφθη στα Άνω Λιόσια, μετά από καταγγελία για παράνομη υιοθεσία βρέφους.
Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της εμπορίας και της αρπαγής ανηλίκου από κοινού.
Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο 53χρονος κατηγορούμενος και η 48χρονη σύζυγός του παραδέχθηκαν και ενώπιον του εισαγγελέα ότι πλήρωσαν 4.000 για να πάρουν το βρέφος.
Για την υπόθεση είναι πιθανό να ζητηθεί από την εισαγγελία άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ζευγαριού, προκειμένου να εξακριβωθούν οι όποιες συνεννοήσεις έγιναν πριν την αγοραπωλησία του παιδιού και να εντοπιστούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν. Ήδη, εξάλλου, δόθηκε εντολή για την υποβολή του βρέφους σε εξετάσεις βιολογικού υλικού.
Βάσει όσων καταγράφονται στη δικογραφία, το ζευγάρι των κατηγορουμένων πήρε, έναντι του προαναφερόμενου ποσού, το κοριτσάκι, από ελληνίδα Ρομά με την μεσολάβηση μίας γυναίκας, με το όνομα Κατερίνα, της οποίας το επώνυμο δεν είναι μέχρι τώρα γνωστό.
Το ζευγάρι φέρεται να επιχείρησε, χωρίς επιτυχία, να δηλώσει το κοριτσάκι στο Δήμο Φυλής, σύμφωνα δε με πληροφορίες, στην δικογραφία περιλαμβάνεται κατάθεση γυναίκας η οποία υποστηρίζει πώς η κατηγορουμένη προσποιούνταν την έγκυο πριν εμφανιστεί το μωρό.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο οι δύο κατηγορούμενοι - που δεν συνοδεύονταν από δικηγόρο - ζήτησαν και πήραν προθεσμία για την απολογία τους.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass