Σεμινάριο της ΠΕΔ Θεσσαλίας για το μισθολόγιο

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2016 17:19

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2016 το σεμινάριο της ΠΕΔ Θεσσαλίας σε συνεργασία με την «International Forum Training & Consulting» στην αίθουσα της Δ.Ε.Υ.Α Λάρισας με θέμα «Εφαρμογή και Τήρηση του Νέου Ενιαίου Μισθολογίου».

Οι υπηρεσιακοί υπάλληλοι των Δήμων της Θεσσαλίας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΕΔ Θεσσαλίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εισηγήτρια του σεμιναρίου κα Ράπτη Σοφία για όλες τις λεπτομέρειες και την σωστή εφαρμογή των νέων διατάξεων του Ν.4354/2015 που αφορά το νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο.

Ο Διευθυντής της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Τσούμας Δημήτριος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και εκ μέρους του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού Γεωργίου για την μαζική τους προσέλευση και επεσήμανε πως η ΠΕΔ Θεσσαλίας όπως έπραξε και στο παρελθόν έτσι και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό των υπαλλήλων και αφουγκραζόμενη τα αιτήματά τους θα δίνει τις απαιτούμενες λύσεις ώστε όλα τα στελέχη των Δήμων και των Νομικών τους προσώπων να μπορούν να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass