Κατασκευή γέφυρας στη Μαγούλα Μεγ. Καλυβίων

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2015 11:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:49

 

ΤΡΙΚΑ

Στην κατασκευή γέφυρας στη Μαγούλα Μεγ. Καλυβίων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό με τον ανάδοχο. Το έργο είναι προϋπολογισμού 180.00 ευρώ και έχει σαν στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας της υπάρχουσας οδού. Όπως ανέφερε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Με σχέδιο, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά υλοποιούμε έργα χρήσιμα για τους Θεσσαλούς πολίτες. Με την υλοποίηση του έργου αυτού βελτιώνεται η πρόσβαση και η επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Συνεχίζουμε το έργο μας με γνώμονα το μέλλον της Θεσσαλίας».

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή γέφυρας στο δρόμο Μεγάλων Καλυβιών – Μαγουλάς, άνωθεν υπάρχοντος λίθινου τοξωτού τεχνικού έργου. Στο έργο περιλαμβάνεται η κατασκευή γέφυρας συνολικού μήκους 20,70 m και πλάτους 6,00 m καθώς και κατασκευή των προσβάσεων για την σύνδεση της γέφυρας με τα εκατέρωθεν τμήματα της οδού, μήκους 250 m περίπου. Η προθεσμία περαίωσης του έργου ανέρχεται σε 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Η χρηματοδότηση  του έργου θα γίνει από το πρόγραμμα ΣΑΕΠ 017. Η μελέτη του έργου συντάθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass