Βόλος: Γεωργιανός "πείραζε" τα ρολόγια της ΔΕΗ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2016 12:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2016 14:59

Γεωργιανός 32 χρόνων συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, επειδή «πείραζε» μετρητές της ΔΕΗ σε καταστήματα -κατά παραγγελία των ιδιοκτητών τους- προκειμένου αυτοί να δείχνουν μικρότερη κατανάλωση ρεύματος.

Ο άνδρας συνελήφθη στον σταθμό λεωφορείων του ΚΤΕΛ Μαγνησίας και στην κατοχή του βρέθηκαν τα «σύνεργα» της δουλειάς του, ένα κατσαβίδι και ένας φακός, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι στον Βόλο είχε παραποιήσει την ένδειξη δύο μετρητών, ενώ προσέφερε πανελλαδικώς τις... υπηρεσίες του επ΄ αμοιβή, έχοντας ανταποκριθεί στα αιτήματα περίπου 40 καταστηματαρχών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο αλλοδαπός στις 10 Δεκεμβρίου 2015 μετέβη σε δύο καταστήματα εταιρείας, μέλος της οποίας είναι και η ημεδαπή, και παραποίησε τους μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος προκειμένου να καταγράφουν μικρότερη κατανάλωση, ενώ στις 10 Αυγούστου 2016 τους επανέφερε στην κανονική τους λειτουργία.

Χθες Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην πόλη, και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι,
• ένας φακός κεφαλής,
• ένα κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσε με την 32χρονη,
• ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τύπου tablet, όπου υπάρχουν αποθηκευμένα αρχεία με στοιχεία άνω των σαράντα αρτοποιείων σε ολόκληρη τη χώρα, για τα οποία εξετάζεται τυχόν παραποίηση των μετρητών τους από τον 32χρονο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass